Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Vzdávám to, Fruiko nevyhrožoval marně, prostě netuším, ani za jaký konec to vzít a to mám dojem, že jsem vyzkoušela, snad všechno, co mělo potenciální šanci.
Poradíte mi prosím někdo?
Edit: díky nápovědě to mám, ale tu krásu a poetičnost tam teda nevidím. Zvláště když celý ten obrázek je velmi, velmi, ale opravdu velmi zavádějící.
Ahoj, nakopne mě někdo se seriálem? Já fakt nevim už.. :D
Edit.: S nápovědou to mám, ale teda, další, kterej jsem neznala :D
Tak s nápovědou (děkuju!) mám i seriál. Ale souhlasím s tím, co tady někdo psal - ten tvar není ideální. Stejně jako už se to řešilo už u 10., tak i teď. Ty tvary letos dělají bordel. :D
Přemýšlím od půlnoci a nemůžu na nic přijít, nenakopl by mě prosím někdo trošku...:)
Edit: Po nápovědě to mám a tohle by mě asi ani ve snu nenapadlo...:D
ahoj, tak dneska jsem zase úplně bezradná, mohl by mě někdo malinko popostrčit prosím?
Poradí mi prosím někdo s dnešní seriálovou? Právě jsem se do toho kolosálně zamotala... Děkuju :)
Edit: Mám to :) Ale nespočítám, kolikrát jsem to tam chtěla napsat a pak jsem to neudělala, protože jsem si říkala, že to určitě nebude ono... :D
Poslal by mi někdo nápovědu, prosím? :)
Vxxx napsal(a):
Ještě dnešek nevím a po Tvém příspěvku snad ani vědět nechci :D WTF?! :D
Podle mě ten vzkaz od retaura bude lidi mást víc než celá hádanka, která mi mimochodem blbě provedená nepřišla...