Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2016

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

1Anilvap
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
23. 12. 2016 / 17:35:52 (před 7 roky)
off
Marťa napsal(a):

Co tak čtu ty komentáře, tak jsem asi jediná, ale vážně tam tu krásu a poetičnost a já nevím co, nevidím. Podle mě je to prostě jen blbě udělaný. Nemám nic proti těžkým hádankám, byť moje sebevědomí sráží na nulu, ale musí to být udělané tak, aby se nečachrovalo s pravidly během hry. Což je tenhle případ. Pravidlo "popiš, co vidíš" je v tomto případě dost diskutabilní.

Mně se to taky moc nelíbí. Podle Fruika je to boží, já teda nevím. Sice je tam pravidlo "popiš co vidíš", jenomže je tam mraky věcí, které akorát pletou a to podstatné je podle mě ještě nepoznatelné a špatně (už jsem to sem psala).

nighthunter
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
23. 12. 2016 / 17:37:01 (před 7 roky)
off

Poprosim o napovedu k 22 a 23

Vladix
23. 12. 2016 / 17:38:10 (před 7 roky)
off
chlustinova.m napsal(a):

Mohla bych nějakou hodnou duši, poprosit o nápovědu k 20, 22 a 23. Vůbec si nevím rady.

já taky prosím...a ještě 18ku :D

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 12. 2016 / 17:40:35
Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
23. 12. 2016 / 17:41:10 (před 7 roky)
off

Srsly? ◣_◢ Po půlnoci jsem na to 3x při hledání narazila (easter eggs), ale absolutně vůbec mi to tam nesedělo.. Dnešek je těžce zavádějící.

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
jufo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
23. 12. 2016 / 17:43:53 (před 7 roky)
off

dnes to bol masaker. Este stale sa mi pari z kecky,

Marťa
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
23. 12. 2016 / 17:44:23 (před 7 roky)
off
1Anilvap napsal(a):

Mně se to taky moc nelíbí. Podle Fruika je to boží, já teda nevím. Sice je tam pravidlo "popiš co vidíš", jenomže je tam mraky věcí, které akorát pletou a to podstatné je podle mě ještě nepoznatelné a špatně (už jsem to sem psala).

To že jsou tam další věci, které pletou, to není až takový problém. Aspoň to dodá obtížnosti. Ale přesně jak říkáš, to podstatné je jen špatně rozpoznatelné. Nehledě na to, že mi prostě ten začátek názvu k ničemu nesedí. Nikde nevidím tu asociaci, ke které bych to připojila. Ten konec je v pohodě, když opomineš, že to není to, co se to tváří být. Ale to první prostě ne. A jak dám Fruiko poradil, abychom odtrhli první a poslední písmeno, tak to podle mě nedává už tuplem smysl. Sice to tam je, ale...

Nemusíte souhlasit s mými názory, ale ani je neodsuzujte. Taky vám do hlavy necpu Velkou královnu pandu.
Briggan32
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
23. 12. 2016 / 17:46:03 (před 7 roky)
off
1Anilvap napsal(a):

tiež sa mi to nepáči :D mna furt iritovalo napríklad číslo 3.. a stále nerozumiem prečo je tam obrázok aký tam je.. súvislosť asi žiadna

Andie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
23. 12. 2016 / 17:48:16 (před 7 roky)
off

Můžu poprosit o nápovědu k dnešní hádance? Předem děkuji

Andy
Earenis
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
23. 12. 2016 / 17:48:20 (před 7 roky)
off

Jako v prvni chvili me serial napadl, ale nenapsala jsem ho, protoze mi to prislo jako hovadina. Nakonec diky napovede a ja se teda musim bit do hlavy.

1Anilvap
23. 12. 2016 / 17:48:27 (před 7 roky)
off
Marťa napsal(a):

To že jsou tam další věci, které pletou, to není až takový problém. Aspoň to dodá obtížnosti. Ale přesně jak říkáš, to podstatné je jen špatně rozpoznatelné. Nehledě na to, že mi prostě ten začátek názvu k ničemu nesedí. Nikde nevidím tu asociaci, ke které bych to připojila. Ten konec je v pohodě, když opomineš, že to není to, co se to tváří být. Ale to první prostě ne. A jak dám Fruiko poradil, abychom odtrhli první a poslední písmeno, tak to podle mě nedává už tuplem smysl. Sice to tam je, ale...

Jo, tak jasně že na zmatení to tam být může, spíš bych čekala, že když už je tam něco na zmatení, tak po odhalení toho podstatného to bude jasné. A ono ne, protože to k názvu úplně nesedí. Sice po vyřešení to v tom trochu vidím, ale prostě mi to nepřijde úplně ideální. Na samotný název jsem při hledání několikrát narazila, ale ani jednou jsem si to nespojila, protože směrem obrázek -> název mi to absolutně nesedělo.
(Píšu to tady zmateně, ale aniž bych tady napovídala, se to špatně vysvětluje. Ale tak snad mi rozumíš. :D )

Editováno: 2x | Naposledy: 23. 12. 2016 / 17:54:35