Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2016

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Katehrine
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
23. 12. 2016 / 17:49:18 (před 7 roky)
off

Také bych ráda poprosila o nakopnutí. Nevím, na co přesně se tam zaměřit :/

Edit: Díky RedRose za nápovědu, jinak bych to vážně nedala. Ignorovala jsem tu nejdůležitější část a zkoušela všechny ostatní věci na obrázku :D

There is always Hope.
Editováno: 1x | Naposledy: 23. 12. 2016 / 18:21:44
Daalek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
23. 12. 2016 / 17:51:45 (před 7 roky)
off

Dnes to bylo velice zajímavé, velice mnoho potenciálních vodítek, na třetí pokus s přítelem googlem to klaplo. Pokud někdo potřebuje poradit jsem k dispozici.

„Můžete být celý dny venku a házet si míčem nebo sedět u počítače a dělat něco užitečnýho.“ :D
Cominick
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
23. 12. 2016 / 17:56:38 (před 7 roky)
off

Hodite mi nekdo prosim radu? Dneska vubec netusim, napadaji me jen kraviny

Marťa
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
23. 12. 2016 / 17:57:29 (před 7 roky)
off
1Anilvap napsal(a):

Jo, tak jasně že na zmatení to tam být může, spíš bych čekala, že když už je tam něco na zmatení, tak po odhalení toho podstatného to bude jasné. A ono ne, protože to k názvu úplně nesedí. Sice po vyřešení to v tom trochu vidím, ale prostě mi to nepřijde úplně ideální. Na samotný název jsem při hledání několikrát narazila, ale ani jednou jsem si to nespojila, protože směrem obrázek -> název mi to absolutně nesedělo.
(Píšu to tady zmateně, ale aniž bych tady napovídala, se to špatně vysvětluje. Ale tak snad mi rozumíš. :D )

Jasné, chápu :-) já osobně jsem na to při hledání nenarazila, protože jsem to zkoušela jinak. Sice jsem se kolem té prostřední části chvíli točila, ale jak říkám, úplně jinak :-)

Nemusíte souhlasit s mými názory, ale ani je neodsuzujte. Taky vám do hlavy necpu Velkou královnu pandu.
Terrisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
23. 12. 2016 / 17:59:21 (před 7 roky)
off

Prosím o nápovědu k 14. a 23. Děkuji moc :)

Peeweena
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
23. 12. 2016 / 17:59:37 (před 7 roky)
off

Muzu poprosit o napovedu k dnesni a včerejší serialove a taky k 20 filmove (ty hodiny)...dekuji vsem

“Amy Pond, there’s something you’d better understand about me ‘cause it’s important, and one day your life may depend on it: I am definitely a mad man with a box!”
shenandoah
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
23. 12. 2016 / 18:00:03 (před 7 roky)
off

Netuším čeho se chytit. Prosím o nakopnutí.

Lenax
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
23. 12. 2016 / 18:02:04 (před 7 roky)
off

Taky dneska pěkně prosím o nápovědu, nějak v tom nevidím smysl. Letos potrápily zatím dvě, takže do třetice. Předem děkuji :-).

LastGreyWolf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
23. 12. 2016 / 18:03:50 (před 7 roky)
off

Tak jo, není zbytí. Na všechno jsem letos přišel (filmy i seriály) kromě seriálové 14tky. Mohl by mě prosím někdo nakopnout ? Je to prostě zakleté pole. Díky.

Edit: Už mám! Díky za nápovědy! :)

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 12. 2016 / 18:11:31
Timi
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
23. 12. 2016 / 18:08:13 (před 7 roky)
off

Už to vzdávam :D Od rána nad tým rozmýšľam a nič nesedí :D Môže mi niekto pomôcť s dnešnou?
EDIT: Bez pomoci by som to nedala :D Nevedela som načo sa mám zamerať. Je tam príliš veľa vecí, ktoré mi nedávali zmysel, ale teraz je to jasné. Veľmi dobre vymyslená hádanka :)

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 12. 2016 / 18:24:52