Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Také bych ráda poprosila o nakopnutí. Nevím, na co přesně se tam zaměřit :/
Edit: Díky RedRose za nápovědu, jinak bych to vážně nedala. Ignorovala jsem tu nejdůležitější část a zkoušela všechny ostatní věci na obrázku :D
Dnes to bylo velice zajímavé, velice mnoho potenciálních vodítek, na třetí pokus s přítelem googlem to klaplo. Pokud někdo potřebuje poradit jsem k dispozici.
Hodite mi nekdo prosim radu? Dneska vubec netusim, napadaji me jen kraviny
1Anilvap napsal(a):
Jo, tak jasně že na zmatení to tam být může, spíš bych čekala, že když už je tam něco na zmatení, tak po odhalení toho podstatného to bude jasné. A ono ne, protože to k názvu úplně nesedí. Sice po vyřešení to v tom trochu vidím, ale prostě mi to nepřijde úplně ideální. Na samotný název jsem při hledání několikrát narazila, ale ani jednou jsem si to nespojila, protože směrem obrázek -> název mi to absolutně nesedělo.
(Píšu to tady zmateně, ale aniž bych tady napovídala, se to špatně vysvětluje. Ale tak snad mi rozumíš. :D )
Jasné, chápu :-) já osobně jsem na to při hledání nenarazila, protože jsem to zkoušela jinak. Sice jsem se kolem té prostřední části chvíli točila, ale jak říkám, úplně jinak :-)
Muzu poprosit o napovedu k dnesni a včerejší serialove a taky k 20 filmove (ty hodiny)...dekuji vsem
Taky dneska pěkně prosím o nápovědu, nějak v tom nevidím smysl. Letos potrápily zatím dvě, takže do třetice. Předem děkuji :-).
Tak jo, není zbytí. Na všechno jsem letos přišel (filmy i seriály) kromě seriálové 14tky. Mohl by mě prosím někdo nakopnout ? Je to prostě zakleté pole. Díky.
Edit: Už mám! Díky za nápovědy! :)
Už to vzdávam :D Od rána nad tým rozmýšľam a nič nesedí :D Môže mi niekto pomôcť s dnešnou?
EDIT: Bez pomoci by som to nedala :D Nevedela som načo sa mám zamerať. Je tam príliš veľa vecí, ktoré mi nedávali zmysel, ale teraz je to jasné. Veľmi dobre vymyslená hádanka :)