Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj, mohla bych někoho poprosit o radu k dnešní hádance? :)
Snažl jsem se snažl, ale byla by tu dobrá duše a pomohla mi i zpětně s 2, 3, 7, 8, 10, 11, 14, 18 a 23 :-D
//EDIT: tak jsem to vsecko dohnal, dekuji za pomoc :-)
Moc prosím o nápovědu k dnešní seriálové i filmové hádance :)) Děkuju
Mohla bych poprosit nápovědu k 14., 18., 22. a 23.?
EDIT: Děkuju za nápovědy, už mám vše :)
poprosil bych o napovedu k filmum 10, 11, 14 a 15 prosim :-) diky
Pěkně prosím o nápovědu k 18, 21, 22 a 23. Tisíceré díky :)
Tak já jsem taky bezradná, mohl by mi někdo, prosím, poradit s dnešním seriálem?
Tak vzhledem k tomu, že se blíží 24., tak to vzdávám :D Mohla by mě nějaká dobrá duše nakopnout u těchto dní: 3, 7, 8, 18.
Předem díky :)
Dnes ráno před otevřením okýnka si říkám tenhle seriál XY by třeba mohli dát do hádanky, ten tu ještě nebyl.... Pak otevřu okýnko a zmateně koukám, honím se za podružnými směry, hledám v tom, jak já to umím, složitosti, barvy tvary a výpočty a bůhví co ještě.
Pak jsem se nechala troštu pošťouchnou, za čož moc děkuju, a byl to ON. Ten na který jsem si ráno myslela! :) A dává to velmi dobrý smysl, jednoduché a prosté.
Hezké svátky všem! Je to tady skvělá komunita, baví mně to s vámi. :)
Mohl by me nekdo prosim nakopnout se serialem? Na oplatku muzu pomoct s filmem ;)