Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Taky moc prosím o nápovědu... dneska to pořád motám nějak dohromady ale přijít na to nemůžu
mohl by mě dneska někdo pošťouchnout? koukám na to od rána a nic :(
díky
tak už mám, ale dneska bych se bez nápovědy nechytla...
Ahoj, dnes se vůbec nechytám a zoufale prosím o nápovědu :)
Fruiko napsal(a):
NÁPOVĚDA
Původní zadání bez rozptylujicích maličkostí znělo.
OOOOOOOO -->
It's as easy as that!
poprosim napovedu
poradte mi prosim niekto 21 filmovu prosim ostatne mam vsetky
Fruiko napsal(a):
NÁPOVĚDA
Původní zadání bez rozptylujicích maličkostí znělo.
OOOOOOOO -->
Pre zrnko piesku nevidia že sú už na púšti. :-))
Tak i dnes naposled musím požádat o radu. Vůbec nic mi to neříká. Vyhledala jsem si všechny seriály obsahující jakoukoliv variantu na směr a nic. Doufala jsem, že aspoň ta poslední půjde bez nápovědy.
Uf, tak jsem na sebe pyšná. Mám hotové oba kalendáře a jsem ráda, že bez jediné nápovědy od ostatních uživatelů. Mrzí mě, když to tady čtu, už za tvůrce hádanek, že si s tím dali takovou práci a spousta lidí se ani moc nesnažila a hned se dožadovala nápověd... Když jsem si nevěděla rady, nechala jsem to pár dní uležet a ono mi to nakonec docvaklo. Vždyť celý kalendář je jenom hra a (kromě SZ trofeje) si z toho odneseme jedině ten pocit, že jsme na odpovědi přišli sami. Psát sem někdy v osm-devět ráno, že už jsem v koncích a prosím o nápovědu a pak ještě napsat, že odpověď mám, ale vůbec nechápu co to znamená... To si z toho ten člověk neodnese vůbec nic. Toť můj názor, snad nikoho neurazím:-)