Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2016

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

legim
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
23. 12. 2016 / 21:16:51 (před 7 roky)
off

Letos jsem si zakázal škremrat tady ve fóru o jakoukoliv nápovědu. I když to některé dny bylo hodně zákeřné, zvládl jsem to přesně tak jak jsem chtěl, což mě nesmírně těší. Některé hádanky jsem sice nevyluštil ten daný den, o to větší radost jsem měl, když se mi na ni podařilo přijít klidně i příští den z mé vlastní hlavy. Každopádně díky opět tvůrcům za hezké zpříjemnění předvánočního času a za rok se těším znovu. :)

Hezké Vánoce všem!

(Teď jen doufám, že 24.12. už hádanka nebude.) :)

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
23. 12. 2016 / 21:22:13 (před 7 roky)
off
stepuli napsal(a):

Uf, tak jsem na sebe pyšná. Mám hotové oba kalendáře a jsem ráda, že bez jediné nápovědy od ostatních uživatelů. Mrzí mě, když to tady čtu, už za tvůrce hádanek, že si s tím dali takovou práci a spousta lidí se ani moc nesnažila a hned se dožadovala nápověd... Když jsem si nevěděla rady, nechala jsem to pár dní uležet a ono mi to nakonec docvaklo. Vždyť celý kalendář je jenom hra a (kromě SZ trofeje) si z toho odneseme jedině ten pocit, že jsme na odpovědi přišli sami. Psát sem někdy v osm-devět ráno, že už jsem v koncích a prosím o nápovědu a pak ještě napsat, že odpověď mám, ale vůbec nechápu co to znamená... To si z toho ten člověk neodnese vůbec nic. Toť můj názor, snad nikoho neurazím:-)

Nemůžu mluvit za ostatní, ale já o nápovědu žádám teprve tehdy, až když už promyslím všechny možnosti, které mě jen napadnou. A opravdu, ve všech případech, když jsem dostala tu nápovědu, tak mi bylo hned jasné, že bez ní by mě to nikdy nenapadlo.

Nel.ka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
23. 12. 2016 / 21:23:27 (před 7 roky)
off

Prosím o nápovědu od rána se s tím trápím a pořád nic..

Paja1986
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
23. 12. 2016 / 21:23:40 (před 7 roky)
off

Bohužel opět musím požádat o nápovědu. Tenhle rok jsem nějakej mimo :-D

Edit: Tak už to mam. Děkuju Leito311

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 12. 2016 / 21:31:17
niktoska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
23. 12. 2016 / 21:27:32 (před 7 roky)
off

Mohla by som poprosiť nejakú dobrú dušu o mierne nakopnutie. Dnes mi mozgové závity vôbec nepracujú. Vďaka

EDIT: Tak na toto by som sama neprišla ani za milión rokov. Je to síce geniálne ale dnes asi nemám svoj deň.

“I don't want to go to heaven. None of my friends are there.” Oscar Wilde
Editováno: 1x | Naposledy: 23. 12. 2016 / 22:30:33
aislinn
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
23. 12. 2016 / 21:31:09 (před 7 roky)
off
Fruiko napsal(a):

NÁPOVĚDA

Původní zadání bez rozptylujicích maličkostí znělo.

OOOOOOOO -->

Tak nakonec šlo zase jen o to koukat na to z té správné strany :D A když už vím řešení, tak mi i to Biskinovo zpracování přijde parádní a velmi návodně udělané :)

Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
23. 12. 2016 / 21:33:03 (před 7 roky)
off

Prosím, dnešní hádanka je zase nějaký přiblblý český seriál o 40-60 hodnoceních, nebo se to mám dál snažit vyluštit bez nápovědy? :)

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Peter4000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
23. 12. 2016 / 21:34:31 (před 7 roky)
off

Taky poprosím o napovedu. Dnes mi hlava od rana vubec nefunguje :-)

Moc diky

nikki612
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
23. 12. 2016 / 21:37:42 (před 7 roky)
off

pridávam sa aj ja a prosim o napovedu :)

maja5651
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
23. 12. 2016 / 21:38:12 (před 7 roky)
off

prosím o nápovědu