Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Letos jsem si zakázal škremrat tady ve fóru o jakoukoliv nápovědu. I když to některé dny bylo hodně zákeřné, zvládl jsem to přesně tak jak jsem chtěl, což mě nesmírně těší. Některé hádanky jsem sice nevyluštil ten daný den, o to větší radost jsem měl, když se mi na ni podařilo přijít klidně i příští den z mé vlastní hlavy. Každopádně díky opět tvůrcům za hezké zpříjemnění předvánočního času a za rok se těším znovu. :)
Hezké Vánoce všem!
(Teď jen doufám, že 24.12. už hádanka nebude.) :)
stepuli napsal(a):
Uf, tak jsem na sebe pyšná. Mám hotové oba kalendáře a jsem ráda, že bez jediné nápovědy od ostatních uživatelů. Mrzí mě, když to tady čtu, už za tvůrce hádanek, že si s tím dali takovou práci a spousta lidí se ani moc nesnažila a hned se dožadovala nápověd... Když jsem si nevěděla rady, nechala jsem to pár dní uležet a ono mi to nakonec docvaklo. Vždyť celý kalendář je jenom hra a (kromě SZ trofeje) si z toho odneseme jedině ten pocit, že jsme na odpovědi přišli sami. Psát sem někdy v osm-devět ráno, že už jsem v koncích a prosím o nápovědu a pak ještě napsat, že odpověď mám, ale vůbec nechápu co to znamená... To si z toho ten člověk neodnese vůbec nic. Toť můj názor, snad nikoho neurazím:-)
Nemůžu mluvit za ostatní, ale já o nápovědu žádám teprve tehdy, až když už promyslím všechny možnosti, které mě jen napadnou. A opravdu, ve všech případech, když jsem dostala tu nápovědu, tak mi bylo hned jasné, že bez ní by mě to nikdy nenapadlo.
Prosím o nápovědu od rána se s tím trápím a pořád nic..
Bohužel opět musím požádat o nápovědu. Tenhle rok jsem nějakej mimo :-D
Edit: Tak už to mam. Děkuju Leito311
Mohla by som poprosiť nejakú dobrú dušu o mierne nakopnutie. Dnes mi mozgové závity vôbec nepracujú. Vďaka
EDIT: Tak na toto by som sama neprišla ani za milión rokov. Je to síce geniálne ale dnes asi nemám svoj deň.
Fruiko napsal(a):
NÁPOVĚDA
Původní zadání bez rozptylujicích maličkostí znělo.
OOOOOOOO -->
Tak nakonec šlo zase jen o to koukat na to z té správné strany :D A když už vím řešení, tak mi i to Biskinovo zpracování přijde parádní a velmi návodně udělané :)
Prosím, dnešní hádanka je zase nějaký přiblblý český seriál o 40-60 hodnoceních, nebo se to mám dál snažit vyluštit bez nápovědy? :)
Taky poprosím o napovedu. Dnes mi hlava od rana vubec nefunguje :-)
Moc diky
pridávam sa aj ja a prosim o napovedu :)