Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zatím jsem to zvládala bez nápověd, občas s lehkým trknutím po přečtení zdejší diskuse, ale dál už nad tím bohužel nemám čas dumat (Vánoce, tedy rodina :-) se dožadují mé pozornosti).
Tak prosím o malé nápovědy k posledním nerozklíčovaným okénkům
- 8, 18 a dnes. Děkuji
Prosím, alespoň malinkou nápovědu
tak dnešek už mám, konečně secvakl - ale 8 a 18 pořád ne
díky za nápovědu, vyřešeno
tak to přemýšlení vzdávám a prosím o pořádnou nápovědu k dnešku :-)
________
tak to byl masakr :D děkuju za rady, bez nich bych na to nikdy nepřišla, byla jsem úplně jinde :D
Po splnění všeho, už čekám netrpělivě na půlnoc. Všichni víme, že to hádanka nebude, ale mě hodně zajímá, co si pro nás serialzone letos připravil :D
Můžu poprosit o radu s dnešním okynkem serialovy hádanky a 20.okýnko flmový hádanky ??
Vzdávám to, může mi někdo prosím poradit s dnešním seriálem:(
Tak jedno nakopnutí sice přišlo, ale stejně nechápu.. prosím asi teda o nakopnutí větší
Tak už mám. Každopádně alespoň trochu mi zlepšila náladu filmová, tu jsem pak dala během vteřiny.
vzdávám to, je tu ještě někdo kdo by mi nahodil na dnešek a včerejšek? už fakt nevim a byla by škoda si to zkazit na poslednich dvou dnech :D
EDIT: Děkuji za rady, už mám všechno... největší problém pro mě prostě je, když ten seriál neznám... to mě jeho název sice napadne, ale řeknu si že tohle to prostě bejt nemůže, že je to blbost :D
Prosím o vianočný zázrak vo forme nápovedy.. :( Naozaj s tým neviem pohnúť.. :(
EDIT: Ďakujem, už mám..