Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
57 pokusů, asi se mám trochu stydět :D Tak Veselé Vánoce a nám nezbývá než se zase těšit na Adventní kalendář 2017 :)
prosím o nápovědu k poslední seriálové hádance, děkuji :)
Tak a je to.. :( Bylo to super! Děkuji za výborné hádanky a trofeje :) Všem přeji krásné a pohodové Vánoce!
~~~tak mam vse hotovo ~~~ dekuji tvurcum... bylo to super :) a vsem preju krasne Vanoce
"Těžká" hádanka dnes
Filmová je teda dost snadná. Jinak 35 pokusů. To jde :-D
Hezké Vánoce všem a dobrou noc... :) Děkuju za kalendář. :)
51 pokusov, to je moje najlepšie skóre asi zo všetkých rokov :D dakujem za robotu pri kalendári. prajem krásne sviatky všetkým :)
Děkuji za trofej a za 23 dnů plných usilovného přemýšlení :) Letos jsem se účastnila poprvé, hodněkrát jsem si musela nechat napovědět, abych se vůbec chytla. Ale bylo to skvělé, co na tom, že jsem využila 74 pokusů. Přeji vám krásné Vánoce, hlavně si odpočiňte a do nového roku spoustu nových uživatelů, seriálů ve watchlistech a článků o novinkách i o tom, jak si vedou naše oblíbené kousky. Díky SZ!