Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Díky tvůrcům za jejich geniálně vymyšlené hádanky!
Děkuji za další super adventní kalendář :) Krásné Vánoce všem a hodně štěstí a zdraví v celém novém roce 2017 :)
Prej filmová, že je zapeklitá... Jsem to uhádl během několika vteřin a to je u idiota jako jsem já, co říct.
janka89 napsal(a):
51 pokusov, to je moje najlepšie skóre asi zo všetkých rokov :D dakujem za robotu pri kalendári. prajem krásne sviatky všetkým :)
Ehm, minulý rok si mala lepšie, nepamätáš? :D
Mohl bych poprosit nápovědu k 23. Moc děkuji
EDIT: Už to mám, ale bez nápovědy bych to opravdu nedal.
Tak a je to to bohužel opět za námi. Moc děkuji tvůrcům za úžasné zpříjemnění předvánočního času. Přeji všem Šťastné a Veselé Vánoce.
P. S. 33 pokusů. To není zlý.
Moc děkuji tvůrcům za kalendáře :) Musím říct, že oproti loňsku jsem se zlepšila, myslím, že jsem měla kolem 80 pokusů a letos mám 34 :)
Jinak, všem přeji krásné Vánoce! :)
Taky se přidávám a děkuji tvůrcům za super vymyšlené hádanky :) někdy to bylo o nervy a někdy fakt popiš co vidíš, ale mám to a byla to zábava a to je hlavní a už se nemůžu dočkat dalšího kalendáře :) Btw všem přeji krásné svátky :)
letos na 39 pokusů :-) loni to bylo přes 200 :-) to je pozitivní zlepšení :-)
Tak snad zase za rok :-)
Vesele vánoce všem hráčům, tvůrcům, kolegům napovídačům (ten časový limit při odesílání zpráv by chtělo přes advent vypnout)
a celému SeriálZone a KFilmu :-)