Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Děkuji opět za super připravený hádankový adventní kalendář.
28 pokusů :D sakryš :D do příště se musím polepšit :D .... ale bylo to opět úžasné :)
a ta filmová dneska .. vyřešena ve vteřině :)
Romix napsal(a):
Tak jsem letos poprvé vylupoval a zvládl jsem to na 77 pokusů, to ujde :)
Každopádně velké díky, byla to zábava i když jsem u toho docela nervil :D
Já taky letos poprvé a 71. :) Většinu bez nápovědy. Někde jsem to nedávala, tady zase moc děkuju lidem, kteří ochotně napovídali. :)
Velké díky, hádala jsem poprvé a moc mě to bavilo. Každý den jsem se těšila na další hádání. I když na počet pokusů moc pyšná nejsem, a že jsem to tam sázela...:D Všem přeji krásné pohodové Vánoce.
Svůj výsledek pokusů vám ani radši říkat nebudu, bo bych se musela hanbou propadnout :D Jinak přeji všem úžasné vánoce, plné pohody a domácího klidu :) A za rok se zase budu těšit na Fruikovi Úžasné rébusy :)
Díky za hádanky a těším se na příští rok! Šťastné a veselé! :)
Děkuji autorům za 4. rok s adventním kalendářem, opět to byla zábava.
Všech 23 hádanek bylo skvělých, zvládla jsem je na 47 pokusů - tři z nich ale s nápovědou. Užila jsem si i filmové hádanky.
Doufám, že příští rok se můžeme těšit na pokračování.
Přeji všem krásné Vánoce a bohatého Ježíška.
Co je adventní kalendář:
Superbombózní zábava.
Perfektní prevence proti Alzheimeru.
Naprosto nepodstatné vedlejší účinky:
Rozšíření vlastní slovní zásoby v oblasti sprostých slov.
Výskyt boulí na hlavě po mlácení s ní do zdi.
Markantní ztráta vlasů z důvodu zuřivého vyškubávání.
Spánkový deficit vyšroubovaný na maximum.
Deprese střídaná maniakální radostí.
Totální ztráta hlasu po triumfálních výkřicích při úspěšném vyluštění a získání trofeje. :-D
To vše platí nejen pro luštitele, ale zcela jistě i pro geniální tvůrce (snad až na ten hlas), kterým tímto mockrát děkuji a přeji překrásné a pohodové svátky.
RedRose napsal(a):
letos na 39 pokusů :-) loni to bylo přes 200 :-) to je pozitivní zlepšení :-)
Tak snad zase za rok :-)
Vesele vánoce všem hráčům, tvůrcům, kolegům napovídačům (ten časový limit při odesílání zpráv by chtělo přes advent vypnout)
a celému SeriálZone a KFilmu :-)
Já vím, je otravný, ale neuvěřitelně dobře funguje proti spambotům.
Těší mě za ty roky vidět ten růst. :) Už tam hned necpu první prkotinu, co mě napadne. Krásných 40 pokusů, ale pořád je co zlepšovat. Zvláště v prvních dnech, kdy se zapomenu a sázím tam seriál za seriálem. :D
Kalendář měl opět úspěch a krásně nám zkrátil dobu čekání, takže velké díky Fruiko a Biskine!
A pokud se můžu do budoucna přimluvit, méně českých seriálů, prosím!!! ^_^