Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
56 pokusů. Za to se úplně nestydím :) Filmová dneska lehoulinká :)
Fruiko + spol .... nevím sic kama mám odložit pohárek.... ale vím
komu poděkovat...................................................
HOŠI DĚKUJEM
Velké díky tvůrcům kalendáře. Vynikající rébusy, některé ale až moc. Díky patří i těm, co mírnili zoufalství a napovídali. štˇastné a veselé vánoce
tak 124 pokusov xD ani by som nepomyslel že ich tak veľa bolo , och a filmová ľavou zadnou za pár sekúnd :) takže môžem ísť kludne spať :) .... Krásne a veselé vianoce
Mám vše takže CAJK ! Děkuji moc tvůrcům kalendáře ! !
Všem přeji krásný a klidný štědrý den!
Jdu si dát salát za odměnu...papáá
Tak úspešne ukončený a vylúštený seriálový aj filmový adventný kalendár! :) Ďakujem tvorcom za skvelé hádanky, budú mi chýbať! Všetkým prajem Šťastné a Veselé Vianoce! :)
Maxi díky všem autorům za úžasný AK! Oproti roku 2015 jsem se zlepšila a doufám, že příští rok dostanu zase šanci na další zlepšení!!! :) Mějte všichni krásné Vánoce.
Tak všechna okenka obou souteží za mnou a s uspesnosti cca 2,3 pokusu na serial.
Takze vsem co me radili dekuji a preji krásné a snad i bílé Vánoce.
To samé i tvurcum a doufam, ze nas svoji tradici, vytvořením tohoto zpestreni adventu, poctí i pristi rok.
A k letosnimu kalendari
... smekam ...
... smekam ...
... smekam ...
napoved bylo potreba vice nez lonská léta a resení byla místy geniální na úrovni hadanek Sheldona Coopera (viz díl The Zazzy Substitution a hádanka: Ve světě, kde by vládl obří inteligentní obr, které jídlo by se přestalo konzumovat?),
hlavně ta včerejší byla brilantní, a u milovaného serialu,
tak ještě na závěr ve stoje autorům dlouze tleskám :-)
Veselé vánoce a hlavně pohodu. Díky bylo to super.
EDIT: filmová lehká.