Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prosim, neporadi mi nekso se vcerejsi hadankou (rozcesti)? Dekuju moc!
Edit: tak uz mam, dekuju moc
Vsem preju stastne a vesele vanoce. Dekuju moc za letosni hadani a uz se tesim na pristi rok :-)
Takže ještě jednou vřelé díky tvůrcům za báječnou adventní zábavu. Letos to byla opravdu velká zábava hlavně i díky filmovému kalendáři. Jinak letos spotřebováno pouze 23 pokusů :-D
Hotovo, šmytec, padla, finito... Tak zase za rok.
Letos se mi AK líbil velmi, děkuju za něj. A se svými 38 pokusy jsem taky moc spokojená.
Krásné Vánoce všem!
Tak filmová hotová a tím také končí tento nádherný čas adventu. Přeji všem Serialzoňákům krásné Vánoce :D
Děkuju za zpestření adventního času, byla to jizda :) Objevila jsem to tady letos poprvé a jsem tomu ráda:))
Požehnané Vánoce všem! A ať je nový rok jak adventní kalendář....těšíme se na každý nový den, pořádně si ho prohlédneme a užijeme, máme radost, že jsme ho zvládli.......a kdybychom si náhodou některý den nevěděli rady, ať se máme na koho obrátit o pomoc.
:)
Dekuji za zpestreni prosince a za zapeklite hadanky, ktere mi mnohdy zavariy mozek. Zejmena ceske serialy byly pro mne peklem. A take preji krasne vanoce :-)
Tak filmová hotová a konečně je klid...i když mi bude hádání malinko chybět :)
Taky děkuju za super adventní zábavu a těším se zase na příští rok, pokud si teda Fruiko a Biskin pro nás něco připraví a nevyschne jim pramen inspirace.
Jste fakt dobří!