Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ďakujem tvorcom spestrenie decembra, tento krát to bolo pre mňa o čosi ťažšie ako minulý rok :)
Můžu ještě poprosit pomoc se včerejší seriálovou hádankou prosím?
Prosím o radu se seriálem 22, 23 :)
A Veselé Vánoce všem :))
A je to tady. Strašně rychle to uteklo.
Fruiko, Biskine (a příležitostní radílci) - moc vám děkuju za kvalitní zábavu (a taky za tu omlácenou klávesnici). Bylo to moc fajn!
Přeju všem hezký Štědrý den a v roce 2017 mnoho úspěšných dnů!
A za rok nashledanou!
Děkuji za zábavný Advent, i když jsem u něj ztratila nehorázně moc času. Jak je v hádance nějaké číslo, vybaví se mi traumatické vzpomínky na hodiny matematiky a přestává mi to myslet. Bylo super, že jste tentokrát přidali i filmy, bála jsem se, že se u nich nechytnu, ale nakonec mi zvedly sebevědomí. :)
Těším se zase na další a přeji krásné Vánoce i celý příští rok.
Chci poděkovat za celý kalendář (i filmový). Opět se moc povedl. Někdy to bylo snadné, jindy mi odpověď dala pořádně zabrat.
Přeji krásné Vánoce.
Prý mě filmová hádanka zabaví na celý den, zabavila mě na minutu :-) Jinak opět letošní seriálový adventní kalendář byl perfektní a je skvělé, že se k tomu přidaly filmy. Dalo to tvůrcům určitě dost zabrat, takže vám velký dík. Všem přeji hezké Vánoce plné pohody, dobrých filmů a seriálů :-)
Chtěl bych tímto poděkovat všem, kteří se podíleli na tvorbě letošního seriálového adventního kalendáře. Přijde mi, že je rok od roku těžší :) letos mě opravdu některé potrápili hodně.
Přeji všem příjemné a klidné prožití svátků.
A za rok snad zase u trápení a namáhání našich mozkových závitů. :D