Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Všem přeji pěkné vánoce :) ... chybí mi jedno okýnko - 23
Nevěděl by někdo? :)
Nedal by mi někdo napovedu na včerejší filmovou i serialovou hadanku?
Poradí mi, prosím, někdo s film. hádankou z 21.12.? Jediné, co mi z obou kalendářů chybí. Děkuji
Edit: děkuji za pomoc ,tak už mám vše hotovo a můžou začít klidné Vánoce. Přeji všem hezké a veselé Vánoce. :)
Tak to ještě naposledy zkusím, někdo s hádankou k 11, 14, 18, 21, 22 a 23? Předem moc díky!
Adventní kalendář byl skvělý jako každý rok, letos navíc obohacen o filmovou verzi. Osobně mě nejvíc potěšilo více hadánek českých seriálů, resp. českých názvů, které byly podle mne v předchozích letech opomíjeny. Letos jich ale bylo více než dost. Nápovědu jsem naštěstí nepotřeboval, ikdyž k ní párkrát nebylo daleko.
O kalendářích jsem informoval své okolí a bylo fajn sledovat, jak se ostatní trápí s jejich řešením stejně jako já :) A když jsem to rozlousknul, chtěli nápovědu :)
Inspirován vaším nápadem jsem letos v lednu zkusil pro přátele zakódovat známé české filmy a seriály a myslím, že se soutěž povedla. A potěšilo mě, že se objevily i ve filmovém adventu (7. a 15. den) a zašifrovány dost podobně, 15. úplně stejně. Paradoxně jsem právě u ní šel jinou cestou než mi došlo co to je. Budu se těšit zase za rok.
Mohli byste mi někdo poslat nápovědu na 20. a 23.? Ať už to mám taky konečně všechno :D
Edit: Hotovo. Díky :) Krásné Vánoce všem :)
Chci všem moc poděkovat za letošní kalendář! :) A nesmím zapomenout na všechny, kteří mi radili ve dnech, kdy jsem byla prostě blbá :D
Šťastné a veselé všem :)
pokud jsou nějací opozdilci co chtějí ještě nápovědu, klidně pište :-)
Toto bol moj prvy adventny kalendar. Skveleeee a bravoooo tvorcom. Nesmierne ma to bavilo a bolo to aj zapeklité. Podla SZ ta mam vraj na 86 pokusov. Pekne cislo pre mna prajem vsetkym tvorcom, ucastnikom a ostatnym krasne, kludne a stastne vianoce