Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Krásné vánoce všem, na adventní kalendář mi stačilo 97 pokusů, což pokud se nepletu je méně než vloni:D
Jdu lámat hlavičku nad filmovou adventní hádankou, za který taky moc děkuji, protože je skvělý:)
edit: Filmovou už mám
Moc děkuji tvůrcům za adventní kalendář, to zas byly nervy, ostatně jako každý rok. :D Ještě jednou děkuji a snad za rok zas. Veselé Vánoce všem.
Přidávám se s přáním Veselé Vánoce všem
Všem přeji hezké Vánoce, hodně dárků a odškrtnutých epizod ve watchlistu:-D a děkuji tvůrcům za hádanky, některé byly zapeklité...doufám, že budete pokračovat i příští rok...good job:)
Tak som ti vydrzal, nepapat, a ked som od hladu skoro uz nevidel, tak som to uvidel :-).
Filmova nebola az taka tazka.
Stastne a vesele!
Prajem všetkým šťastné a veselé Vianoce :) Nenašla by sa tu nejaká dobrá duša, ktorá by mi pomohla s včerajšou hádankou ? :)
Přeji všem krásné Vánoce...:-) A také bych chtěl poprosit o pomoc se včerejší filmovou a seriálovou hádankou, pokud by byl někdo tak moc hodný??:-) Děkuju moc...:-)
Děkuji za letošní hru ;)
Krásné Vánoce a velice děkuji za letošní kalendář :D