Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dobré odpoledne byla by tu nějaká hodná duše která by mě poradila??...Předem děkuji za napovědu :)
Já si myslím, že vím, co se po mně chce, ale nemůžu to dát dokupy..:D Takže asi nevím, dejte mi prosím někdo malý kopanec :)
Mohl by mi někdo pomoct s dnešní hádankou, prosím? :) Koukám na to od rána a nic mě nenapadá..
EDIT: Díky, už to mám :)
Prosím nápovědu.
Tak dnes to byl opravdu oříšek. Po půlnoci jsem se na dnešní hádanku koukla a nic mě nenapadalo, tak jsem se na to chtěla vyspat, že pak to bude třeba lepší... nebylo. Zkoušela jsem to různými způsoby a až konečně teď mi to docvaklo. :)
Jen mě udivuje kolik lidí tu chce hned nápovědu. Zkuste ještě nechat mozkové závity potrápit. Ve výsledku budete mít fakt radost, že jste na to přišli sami ;)
MOhla bych taky poprosit o nápovědu? Díky moc =)
Prosím nápovědu.
Prosím o nápovědu :-)
Nenašla by se prosím dobrá duše a trošku mi poradila? Děkuji moc :) Trápím se celý den bez výsledku .. ani si nejsem jistý, jestli jdu na to správně od lesa.
#EDIT: Hotovo, děkuji za nasměrování
Taky prosím o nápovědu. Už od půlnoci nad tím přemýšlím a nic