Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Matuush napsal(a):
Když jsem na to nemohla přijít, zabrouzdala jsem tady v příspěvcích (což vůbec nepomohlo :D ) a teď mi zase nejde do hlavy, jak ti, co to uhodli, nechápou to "-2. R" :D
Že jo? Vždyť to je totálně jednoznačný.
Jestli chce někdo poradit, písněte do zpráv, budu tady do 5ti, pak se jdu převtělit do anděla:)
Matuush napsal(a):
Když jsem na to nemohla přijít, zabrouzdala jsem tady v příspěvcích (což vůbec nepomohlo :D ) a teď mi zase nejde do hlavy, jak ti, co to uhodli, nechápou to "-2. R" :D
To byla naopak první věc, která mi docvakla... to nad tím zbytkem jsem přemýšlela několik hodin :D
ahoj, může mě někdo nakopnout?..protože dnešní hádanku fakt nedávám :( :D
EDIT: díky nápovědě konečně hotovo, ale že mi to dalo zabrat :( :D
poradí mi prosím někdo, k dnešnímu dni, v jakém jazyce mám hádat?
Prosím o radu s dnešní (3.) hádankou. Už jsem z toho v koncích a začínám propadat depresi. Budu vděčná za každou pomoc.
vo svojej jednoduchosti, a pritom strasne zlozite, lebo clovek rozmysla nad vsetkym moznym, a nie nad tou najjednoduchsou moznostou.
Opat v style napis co vydis -2.R
BTW, vdaka za pomoc.
Prosím o radu s dnešní hádankou. Už jsem pár nápověd dostala ale stále mi to prostě absolutně není jasné.
No, já to vzdávám, sám na to nepřijdu. Nakopne mě někdo, prosím?