Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdravím, můžu poprosit nějakou dobrou duši o nápovědu, už jsem opravdu v koncích. Díky moc :-)
EDIT: Tak uhádnuto, díky moc za nápovědu a přitom to dává dokonalý smysl, občas člověk fakt potřebuje nakopnout.
Ahoj, může mi prosím někdo poslat nápovědu. Budu moc vděčná a předem dík
já už to asi vzdávám, ani s nápovědou mě to netrklo... asi jsem už úplně mimo :D
tak po X radách to tam je, připadám si jak blbec :D
Tak až po tom čo mi pomohla sgjoli mi to došlo.
A tu je ta napoveda :- najprv čo tam je na obrázku :- je tam šnúra na ktorej je zavesené oblečenie a pod nimi je -2.R treba si to nahlas prečítať
Jasne že každí je múdri potom ako na to došiel a tvári sa že je to ľahké pre niekoho možno áno a pre druhého zase nie.Teraz keď som aj ja múdri rád pomôžem ostatným :-))
Prosím moc o radu, už jsem vyzkoušela snad vše.. Měla jsem pocit, že vím,ale zřejmě ne. Děkuji moc! :)
Tak vyřešeno.. Teď se mlátím do hlavy..
Už s tím zápasím od rána a prostě ne a ne, na to přijít.. Poradí mi nějaká dobrá duše a nakopne mě tím správným směrem ?? :)
dinko6 napsal(a):
koho mam jeste nakopat ))))) i kdyz sem byl tez kopnutej
Malé nakopnutí by se hodilo :D
Verím, že je to logické ale zatiaľ na to čumím ako teľa na nové vráta. Ale nápovedu ešte nechcem, snáď na to prídem sama :)
Mohl by mi někdo pomoct s dnešní hádankou, prosím? :) Koukám na to od rána a nic mě nenapadá..