Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak jo.. Je mi strašně líto, že to musím udělat, ale prostě už nemůžu.. Úplně před sebou vidím řešení dnešní hádanky a vím, že ho mám na dosah, ale v mozku mi to nějak ne a ne docvaknout. Takže, abych úplně nezešílela, prosím o nějaké nakopnutí.. A předpokládám, že pak si pěkně vynadám :D Děkuju moc :)
EDIT: Tak moc děkuju za rady, bylo to přesně jak jsem předpokládala - na dosah, jen se pro to řešení trochu víc natáhnout :) Děkuji za pomoc :)
...taky bych poprosil o něčí malou radu do zprávy.
EDIT:Děkuju všem za radu. Konečně vyřešeno.
Už si nad tím lámu hlavu pár hodin, už jsem to prošla ze všech konců a stále na to ne a ne přijít. Mohla bych poprosit o malé nakopnutí do zprávy. Děkuji moc :)
Ráno moudřejší večera? No teď už je skoro podvečer a nemůžu říct, že by to platilo :D
Někdo ochotný, kdo by mi poradil? :-)
Edit: Aha, takhle to dopadá, když člověk blbě pochopí spodek :D Myšlenka správná, ale provedení špatné. Děkuju všem radícím :-)
Zatím každá hádanka pro mě byla: "Ó bože, to v životě neuhádnu." (a to mám rébusy moc ráda). Po nápovědách jsem to sice vyluštila, ale připadala jsem si jako blbec, který neuhádne takové jednoduché věci. Snad se do Vánoce zlepším a pak to tam budu sázet pár vteřin po shlédnutí obrázku :D
prosím o radu
Taky prosím o radu, popsat si co je na obrázku mi moc nepomohlo :-)
Prosím o pomoc, od rána s tím nemůžu hnout. Bohužel už mě nic nenapadá :(
Ahoj, tak poprosila bych taky o nakopnutí, díky! :)