Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
wanilka30 napsal(a):
Tak dnešní byla jednoduchá..už se pomalu bojím, co bude dál.
tak to má být :)))
každý hardcore fanoušek vyloženě musí hádat obě, jinak to přece ani nejde :))
btw, kdo na KFILMU jde, koukejte hodnotit filmy, potřebuju nějaký tipy na co koukat a koho z vás sledovat :D
Fruiko napsal(a):
Což může u téhle hádanky způsobovat zhardcordnění.
Pravda... teď mi to konečně došlo... ;-)
Ach jo :( Takovou dobu na to koukám, vyzkoušeno takových možností a stále nic. Snad se mi do půlnoci rozsvítí....
EDIT: ha! konečně! tak to nakonec nebylo tak těžký :))
Juchůů, mám vyřešeno. Ale musím se přiznat, že mě to trklo až po tom co jsem si přečetla,že moravákům to může způsobit zhardcordění. Tak jsem přestala myslet jako moravák a ono to vyšlo :D
S berličkou, ale konečně mi to došlo. Můžu odklusat do práce s čistou hlavou. :^)
Fruiko napsal(a):
Což může u téhle hádanky způsobovat zhardcordnění.
Tož pak už chápu, kde byl problém...:D Všechno mě to napadlo, jen než se to sešlo dohromady. Díky.
Už tak je to pro mě hardcore,ale když jsem z Moravy,tak je to ještě hardcordnější? Čtu si tu ostatní příspěvky,jak je to na rozjezd lehké a začíná u mě nastávat pocit zoufalství.. :D
Kouknul jsem, zhrozil se, zamyslel se, uhodnul, napsal, činnost na pár sekund. Takže se teď můžu vrátit k psaní diplomky, že? Ne. :D