Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
:D :D
Klasika, vymýšlím pitchovinky, přemýšlím co by to tak mohlo být a pak blik cvak, spínače se sepnou a je to. Tak pro dnešní den už mám klid.
BTW: Filmová naprostá lahoda. :)
Tak super, mám. Chviličku mi to trvalo, ale je to jednoduchý... Bude hůř. :)))
Tak pokud by někdo potřeboval nakopnout klidně pište ;-)
Pro mě neznámý seriál, ale hladký rozjezd.:) 2. prosince očekávám tradičně nějaký chyták. :)
Hurá, na podruhé jako Jája :-) . Filmový naprostá pohoda, dala to i moje jedenáctiletá dcera. Už se těším na zítřek, očekávám nějaký špek.
Prvá hádanka nie je až taká ťažká, len mi trvalo kým som začal rozmýšľať "po česky" miesto "po slovensky" :D S tým som mal problémy aj minulý rok, keď mi dali zabrať aj ľahké hádanky. Ale môže mi niekto vysvetliť, čo má táto hádanka spoločné s Moravou???
Šel jsem celou dobu na to špatně a stál si na vedení, díky tomu nejlepšímu popostrčení jsem to zvládl nakonec sám. Naštěstí jsou tady hodné duše, btw filmová hádanka byla tou nejlehčí, co jsem kdy viděl :D
toto nechápem :D dala som to na 3x. seriál vôbec nepoznám a pomohol ujo google a aj príspevky niektoré od ktorých som sa odpichla :D
Absolutně ten seriál neznám, ale nějak jsem se to dal, můj hlavní problém bylo, že jsem se zaměřil na značku...
Bože jak mi tohle nechybělo :D Že já absolutně nevím a tady všichni píšou, jak je to jednoduché... :D
edit: no tak po dnešku se asi netěším na zítřek :D Ale mám to no...po menší nápovědě... :/ :D