Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
veva8 napsal(a):
Promin, ale nechtěla jsem nikoho urazit, nebo tak, jen jsem dala návrh.
Návrh na to, aby se slečna, která se slušně poptala na nějaký seriál na překlad, nabourala do překladu někomu jinému. A proč? Protože je ti ten překladatel kompletně u zadnice a záleží ti jen na tom, kdy ti sem "laskavě" dá titulky. A jakmile to není v době, kdy si to ty představuješ, tak to hned nabízíš jiným, jen aby sis nemusela chvíli počkat. Kouzelný.
Nemala by si záujem pomôcť užívateľovi DragonDustCZ so seriálom Frontier? Ak bude mať záujem o spoluprácu.
https://www.serialzone.cz/serial/frontier/titulky/1-rada/
Prípadne seriál Close To The Enemy nemá titulky
https://www.serialzone.cz/serial/close-to-the-enemy/
Ještě mě tak napadá, že se mě někdo ptal, jestli nechci překládat The Moonstone nebo Too Close to Home. Nechci, takže obě novinky jsou zjevně k mání.
Nevím, jestli to ještě platí, ale Adi v září někoho sháněla na výpomoc s Notorious anebo This Is Us.
Drunk_Queen napsal(a):
Nevím, jestli to ještě platí, ale Adi v září někoho sháněla na výpomoc s Notorious anebo This Is Us.
Notorious se na titulky.com ujal Gastrosexuál a This Is Us převzala Edna.
Děkuji všem za různé návrhy, ještě to všechno promyslím. Každopádně kdyby vás ještě něco napadlo, ráda uvítám další návrhy.
Ok, zabrouzdám do osobního seznamu, kde bych já uvítal titulky:
Life in Pieces (komedie, překladatelka skončila po 14. díle 1. řady)
Speechless (komedie, jsou slovenské titulky)
Crossing Lines (krimi, situace na Nextweeku je ohledně toho taková... všelijaká)
3% (sci-fi, jsou slovenské titulky)
Jestli stále hledáš, tak já bych možná na později uvítala titulky k Shades of Blue, kde překladatelka s tím skončila...ale myslím, že další série je až v březnu
A není tady někdo, kdo k sobě hledá překladatele? Ráda bych začala překládat, takže by se mi do začátku hodil někdo, kdo by mi mohl pomoct :)
A nebo mě napadlo pokud ještě hledas tak co treba novou serii blue blood - Spravedlnost v krvi.