Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Stoprocentně Firefly, občas jsem si ji pouštěl i víckrát za sebou. Hned za ní by se umístila znělka z Angela
Samozřejmě znělka k Buffy, ta je jednoznačně nepřekonatelná. Pak znělka z Angela a TBBT.
spike napsal(a):
Samozřejmě znělka k Buffy, ta je jednoznačně nepřekonatelná. Pak znělka z Angela a TBBT.
Naprosto souhlasím (tu písničku z Angela od Apocalypticy jsem měl dokonce jako vyznvánění v mobil :)
Frozen99 napsal(a):
Naprosto souhlasím (tu písničku z Angela od Apocalypticy jsem měl dokonce jako vyznvánění v mobil :)
Tak to jsme dva. ;)
Pro mě jednoznačně One Tree Hill, nepřekonatelná, vždycky jsem se těšila, až to uslyším. Od osmé řady je konečně zase slyšet a to nejen v podání Gavina. :o)
Taky se mi moc líbí Firefly, House a jelikož mám někdy stavy, kdy ulítávám na country, tak True Blood.
No tak to tady řeknu seriály, který jsou už hodně starý :-)
Nejlepší jsou prostě:
Airwolf
Link
MacGyver
Link
The A-Team
Link
A pak je ještě skvělá z Hawaii Five 0, ale to se mi líbí víc teďka z toho "novýho".
Link
To jsou moje srdcovky :-)
Jéé MacGyver, na toho jsem se koukal jako malej xD (proto sem měl rád SG :) Jinak jasně Dollhouse (+ Eliza Dushku = skvělá podívaná) :-)
těch je. asi misfits, true blood, četnické humoresky, psych, eureka... nejvíc mě štve, jak oni teď většinou udělají jen nájezd na logo a všechno. ty znělky si nepouštím vždycky, ale někdy mám náladu