Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Já znělky miluji, je to hudba hlavně.
Třeba znělku Čarodějek umím i na zpaměti a znělku Firefly umím taky.
Taky se mi líbí znělka seriálu Ten, kdo mě chrání.
A jsem téměř závislá na znělce BSG 2004. Tu na z paměti nedám, protože sánskrt fakt číst neumím.
Angel má úžasnou znělku, ale úplně nejlepší je bez debat True Blood. :D
Tak to u mě je jasnej Dexter. Já mám znělky obecně hodně ráda, ale tohle je špička. No a zrovna nedávno nám v baru pustili tuhle klasu a to bylo něco :D
odkaz
Snad ji tu ještě aspoň někdo pozná...
IrmaVep napsal(a):
Tak to u mě je jasnej Dexter. Já mám znělky obecně hodně ráda, ale tohle je špička. No a zrovna nedávno nám v baru pustili tuhle klasu a to bylo něco :D
odkaz
Snad ji tu ještě aspoň někdo pozná...
Ty brďo, to jsem neslyšela už víc jak 10 let! Ostuda, že to vůbec pamatuju :D
Já mám oblíbené Smallville, Buffy, Angel, Tudors, Friends, PLL, Lost world, Fear factor a Survivor. U ostatních seriálů přetáčím. Smallville, Buffy a Angela bych moch furt dokola :D
Thadreth napsal(a):
To vůbec neznám. Chvíli jsem si říkal, zda to nejsou Pobřežní lýtka. :D Ale celkem se mi líbí ta hudba. :)
No jo, je to tu už samej mlaďas, nedá se svítit :P O hodně jste přišli, to vám povídám... A díky, channino, za podporu :D
on existuje někdo, kdo nezná vražedné pobřeží? ale montanu to zná beztak... máte mezery ve vzdělání. i když v téhle znělce je nějaký nový barman, já si pamatuju jen toho, co až nápadně vypadá jak vilém čok.
ševča napsal(a):
on existuje někdo, kdo nezná vražedné pobřeží? ale montanu to zná beztak... máte mezery ve vzdělání. i když v téhle znělce je nějaký nový barman, já si pamatuju jen toho, co až nápadně vypadá jak vilém čok.
nie každý je tu stará motyka jak ty :D a btw. ja to poznám, takže...:) kebyže má deň aspoň 100 hodín, tak by som rád pozrel takéto staršie klasiky, mimo Tropical Heat, resp. Sweating Bullets napr. aj Renegade, NYPD Blue, pôvodné Law and Order atď...len ako som už písal, keby mal deň aspoň 100 hodín ;)
ševča napsal(a):
no to už je snad sto let, co jsme se ségrou sledovaly Vražedné pobřeží a ještě Odpadlíka:D kdyby mi někdo pustil jen hudbu znělky, tak bych stoprocentně věděla, že to znám, ale už bych si to se seriálem nespojila, takže díky moc za připomenutí:)