Diskuzní fórum

Nejlepší Znělka

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

ragelly
Boss přes články | Cool level: 118 | Oswald 'Penguin' Cobblepot
20. 1. 2011 / 17:05:34 (před 13 roky)
off

takové ty 'starší' klasiky, když ještě byla nějaká pořádná znělka, ne teď, kdy se jen na pět vteřin ukáže logo seriálu :)

tak třeba Gilmore Girls, Charmed, Buffy, ze sitcomů Scrubs, That'70s Show... možnosti jsou téměř nekonečné

Borboletka
Uživatel od první verze | Cool level: 1 | Luke Dunphy
21. 1. 2011 / 20:43:52 (před 13 roky)
off

Moje srdcovka jsou Friends:)
http://www.youtube.com/watch?v=8S0b5W5e1gE

...i v ceskem zneni:)
http://www.youtube.com/watch?v=q2_hTl-7Dpo&feature=related

"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou."
Nova.Niky
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
21. 1. 2011 / 21:59:56 (před 13 roky)
off

No těch je :D moje nejoblíbenější jsou asi Friends, Gilmore Girls, True Blood, Chuck, The Big Bang Theory, How I Met Your Mother, Co je Andy? a Pretty Little Liars tu teď poslouchám pořád dokola :)

There is no aspect, no facet, no moment of life that can't be improved with pizza - Daria
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
22. 1. 2011 / 13:00:03 (před 13 roky)
off

přátelé jsou taky perfektní. hlavně se mi na nich líbí, že jsou herci podle abecedy. vadí mi, jak je seřazují podle "důležitosti", jednak nemám ráda to protlačování, jednak to většinou nejsou nic moc postavy a během jedné série to táhnou postavy úplně jiné, pořadí však změní málokdo

Pouli
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
22. 1. 2011 / 13:12:13 (před 13 roky)
off
ševča napsal(a):

přátelé jsou taky perfektní. hlavně se mi na nich líbí, že jsou herci podle abecedy. vadí mi, jak je seřazují podle "důležitosti", jednak nemám ráda to protlačování, jednak to většinou nejsou nic moc postavy a během jedné série to táhnou postavy úplně jiné, pořadí však změní málokdo

no, jo. Toho jsem si nikdy nevšimla, myslela jsem, že prostě nejdřív představují tři holky a pak kluky.

Čas je relativní. Když sleduješ seriál, čas běží dvakrát rychleji, než když čekáš na titulky.
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
25. 1. 2011 / 18:18:04 (před 13 roky)
off

Geniální seriál RIGET má samozřejmě geniální znělku:

link=http://www.youtube.com/watch?v=rrqmkmUsTBo

Dansk jävlar!

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Editováno: 4x | Naposledy: 25. 1. 2011 / 18:20:15
MikesCzech
30. 1. 2011 / 14:10:52 (před 13 roky)
off

Tak rozhodně znělka z Friends ta je nejlepší.

Eviik
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
2. 2. 2011 / 11:57:47 (před 13 roky)
off

Tak to já si na znělkách moc nepotrpím, proto se mi třeba líbí úvod SN, nenáročný, nezdržuje vás to hodiny než seriál začne, ale asi nejoblíbenější znělka je z Bones, nebo The big bang theory.

Aniik
8. 3. 2011 / 15:16:58 (před 13 roky)
off

sem s Eviikem ale mozna znělka z ncis (námořní višetřovací služba) :)

houska se salámem
Judita
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
3. 5. 2011 / 17:12:44 (před 13 roky)
off

Znělky jsou skvělé (tak akorát, doběhnout si pro pop-corn), ale konkrétně v ipodu na ně mám vlastní seznam a figurují tam The Big Bang Theory, Friends a (teď mě asi ukamenujete ;)) Baywatch.
Při té poslední zmíněné se totiž třeba naprosto skvěle běhá a sportuje všeobecně. I-když je to jinak hrozná písnička.