Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Já mám nejradši znělku k Masters of Horror, pak to nejspíš bude True Blood, Angel, Buffy, Dead like me, Band of Brothers, The Pacific, Friends.
velice se mi líbí znělka Fringe, The Fades a Hell on Wheels, která je velice povedená
Dexter (asi nejoriginálnější)
Misfits
The Big Bang Theory
Supernatural
Dollhouse
Prison Break
Mne sa najviac paci znelka Battlestar Galactica zaciatok 3. sezony
odkaz
Pro mně teda jednoznačně vede Scrubs, originální, šíleně pohodová a hlavně mě vždy donutila zpívat si taky :)
Mně se líbí znělky typu Chuck, Covert Affairs a Misfits. Je na nich vidět, že si s nimi někdo pohrál a ve výsledku jsou moc povedené.
Koobliha napsal(a):
Pro mně teda jednoznačně vede Scrubs, originální, šíleně pohodová a hlavně mě vždy donutila zpívat si taky :)
Naprostý souhlas :) Slyšela jsem jí 200x během tří týdnů, nikdy jsem ji nepřeskočila a nikdy mě nezačala štvát :)
Pěkných znělek je poměrně hodně (občas je znělka lepší než samotný seriál). Pár znělek které se mi vryly do paměti:
Millennium
Game of Thrones
Buffy the Vampire Slayer
Angel
HEX
True Blood
Point Pleasant
The Walking Dead
Ghost Whisperer
4400
Battlestar Galactica
Farscape