Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
spike napsal(a):
Samozřejmě znělka k Buffy, ta je jednoznačně nepřekonatelná. Pak znělka z Angela a TBBT.
Na 100% souhlas, i když mám i nějaké jiné oblíbené: Dům loutek, Terminátor: Příběh Sáry Connor, Volání mrtvých atd. :-)
Zrovna jsem si vzpoměla na Anatomii lži... ta se mi taky líbí :-)
TionMedon napsal(a):
Souhlasim s Game of Thrones, Firefly, ST Voyager. Co mě ale překvapuje, je že sem asi jedinej komu se líbí znělka k StarGate, už jí mam 5 let jako vyzvánění na budíku a je pořád moje nejoblíbenější.
Nejsi sám, já ji tam mám taky, ale asi jenom dva roky:) Znělka k Stargate je nejlepší. Ještě se mi líbí Friends, House, MacGyver, TBBT, Hawaii 5-0.
Mě osobně se hodně líbí znělka z Haven, jedna z mála úvodních, které nepřetáčím.
A co třeba LUTHER, nebo BOARDWALK EMPIRE... na ty si ještě nikdo nevzpomněl :)
Ja milujem znelku zo seriálu Veronica Mars. Ani raz som ju nepreskočila, a to som všetky tri série pozrela v priebehu piatich dní :D
No tak u mě vede Dexter (znělka mě každý den budí)TBBT, Anatomie lži, Sherlock nebo také Fringe :). Když mám zajít dál do historie mnou sledovanými seriály tak Angel a True blood taky není k zahození :)
Pro mě je nejlepší znělka I´ll be there for you ze seriálu Přátelé a pak znělky z Angela a z Veronica Mars... :))
Nová Hawaii five-O, Bones, Firefly, Doctor Who, Dexter, Sherlock, Star trek: Enterprise ( na seriálu možná to nejlepší), New girl (Taky docela dobrá), Gilmorova děvčata, Přátelé, Ženatí se závazky, Angel,Stargate SG1, BBT a nakonec samozřejmě M*A*S*H.
Je to dlouhej víčet ,ale seriály prostě miluju kdybych měla jednu vypíchnou rozhodně to bude Firefly.
Mne sa najviac páči znelka k seriálom Misfits,Survivor a k The Secret Circle (škoda, že jediné pozitívum na seriály).