Diskuzní fórum

Nejlepší Znělka

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

SimonQa14
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
22. 11. 2011 / 20:45:28 (před 13 roky)
off
spike napsal(a):

Samozřejmě znělka k Buffy, ta je jednoznačně nepřekonatelná. Pak znělka z Angela a TBBT.

Na 100% souhlas, i když mám i nějaké jiné oblíbené: Dům loutek, Terminátor: Příběh Sáry Connor, Volání mrtvých atd. :-)

SimonQa14
22. 11. 2011 / 20:53:54 (před 13 roky)
off

Zrovna jsem si vzpoměla na Anatomii lži... ta se mi taky líbí :-)

Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
10. 1. 2012 / 06:50:28 (před 12 roky)
off
TionMedon napsal(a):

Souhlasim s Game of Thrones, Firefly, ST Voyager. Co mě ale překvapuje, je že sem asi jedinej komu se líbí znělka k StarGate, už jí mam 5 let jako vyzvánění na budíku a je pořád moje nejoblíbenější.

Nejsi sám, já ji tam mám taky, ale asi jenom dva roky:) Znělka k Stargate je nejlepší. Ještě se mi líbí Friends, House, MacGyver, TBBT, Hawaii 5-0.

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Editováno: 2x | Naposledy: 19. 3. 2012 / 14:42:30
enisek
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
10. 1. 2012 / 09:20:53 (před 12 roky)
off

Mě osobně se hodně líbí znělka z Haven, jedna z mála úvodních, které nepřetáčím.

PaveR
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
10. 1. 2012 / 11:55:57 (před 12 roky)
off

A co třeba LUTHER, nebo BOARDWALK EMPIRE... na ty si ještě nikdo nevzpomněl :)

Trixie
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
10. 1. 2012 / 13:34:40 (před 12 roky)
off

Ja milujem znelku zo seriálu Veronica Mars. Ani raz som ju nepreskočila, a to som všetky tri série pozrela v priebehu piatich dní :D

Deni001
10. 1. 2012 / 14:01:31 (před 12 roky)
off

No tak u mě vede Dexter (znělka mě každý den budí)TBBT, Anatomie lži, Sherlock nebo také Fringe :). Když mám zajít dál do historie mnou sledovanými seriály tak Angel a True blood taky není k zahození :)

Editováno: 3x | Naposledy: 20. 3. 2012 / 17:12:42
vejdelkova.jana
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
10. 1. 2012 / 14:06:21 (před 12 roky)
off

Pro mě je nejlepší znělka I´ll be there for you ze seriálu Přátelé a pak znělky z Angela a z Veronica Mars... :))

Přátelé jsou prostě nejlepší! ♥
Editováno: 1x | Naposledy: 19. 3. 2012 / 11:14:20
amelia.cz
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
19. 3. 2012 / 10:51:12 (před 12 roky)
off

Nová Hawaii five-O, Bones, Firefly, Doctor Who, Dexter, Sherlock, Star trek: Enterprise ( na seriálu možná to nejlepší), New girl (Taky docela dobrá), Gilmorova děvčata, Přátelé, Ženatí se závazky, Angel,Stargate SG1, BBT a nakonec samozřejmě M*A*S*H.
Je to dlouhej víčet ,ale seriály prostě miluju kdybych měla jednu vypíchnou rozhodně to bude Firefly.

Televize zabydlila vraždu v lidských příbytcích - kam ostatně patří. (Alfred Hitchcock)
gribko23
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
19. 3. 2012 / 20:02:32 (před 12 roky)
off

Mne sa najviac páči znelka k seriálom Misfits,Survivor a k The Secret Circle (škoda, že jediné pozitívum na seriály).