Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mně se líbí mnoho znělek například TBBT,Simpsonovi,Hawai 5-0 ,ale líbí se mi i poměrně krátká znělka HIMYM...
Já mám ráda znělky z Bones, Misfits, Sherlocka, CSI NY, a Kobry 11 - hlavně tu s originálním komentářem :)
U mě asi stoprocetně výtězí znělka z One tree hill, i když to není můj zase tak oblíbený seriál a nebo je velice chytlavá znělka z seriálu Pretty Little Liars. Další se mi zamlouvali asi z Lipstick Jungle, Veronica Mars a Tru Calling.
To já mám hodně oblíbených znělek. Co mě napadá: Chuck, Psych, TBBT, Smallville, Friends, Dexter, NCIS:LA, Gilmore Girls a Hawaii Five-0
Kahlan napsal(a):
Chuck,TBBT,Hawaii Five-O,Sherlock,Gilmorky,Game of thrones,Rizzoli and Isles
ale najviac asi táto
[link=http://www.youtube.com/watch?v=5ODD0R3MPtU]
v devinke mi chýba
Přesně z One Tree Hill je nejlepší mám jí i v iPodu.
misyrka napsal(a):
U mě asi stoprocetně výtězí znělka z One tree hill, i když to není můj zase tak oblíbený seriál a nebo je velice chytlavá znělka z seriálu Pretty Little Liars. Další se mi zamlouvali asi z Lipstick Jungle, Veronica Mars a Tru Calling.
No, když jsem poprvé viděla PLL, tak jsem si u znělky říkala: "Cože?!" Ale po dalších dílech už jsem jela i se správnými slovy celou znělku :D
Got a secret. Can you keep it? Swear this one you'll save. Better lock it, in your pocket. Taking this one to the grave. If I show you then I know you. Won't tell what I said. Cause two can keep a secret. If one of the m is dead…
SimonQa14 napsal(a):
No, když jsem poprvé viděla PLL, tak jsem si u znělky říkala: "Cože?!" Ale po dalších dílech už jsem jela i se správnými slovy celou znělku :D
Got a secret. Can you keep it? Swear this one you'll save. Better lock it, in your pocket. Taking this one to the grave. If I show you then I know you. Won't tell what I said. Cause two can keep a secret. If one of the m is dead…
Vžyť říkám že je strašně chytlavá:D taky jsem si jí po pár dílech notovala:D ale ten officiální videoklip je šílenej, jenom škoda, že jí teď nějakou dobu neuslyšíme.! :/
misyrka napsal(a):
Vžyť říkám že je strašně chytlavá:D taky jsem si jí po pár dílech notovala:D ale ten officiální videoklip je šílenej, jenom škoda, že jí teď nějakou dobu neuslyšíme.! :/
To teda je :D Šílenej je teda stoprocentně :D Nevím jestli vydržím ten 3 měsíční absťák :D
Určitě to bude pro mou maličkost na prvním místě Firefly, na druhém Star trek Enterprise(ta nejnovější) a na třetím sdíleně Angel a Buffy. Takže Joss Whedon pro mne válí :-).