Diskuzní fórum

Nejlepší Znělka

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Thomm97
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
20. 3. 2012 / 15:31:58 (před 12 roky)
off

Mně se líbí mnoho znělek například TBBT,Simpsonovi,Hawai 5-0 ,ale líbí se mi i poměrně krátká znělka HIMYM...

Don´t Blink!
Lucik21
Redaktor | Cool level: 33 | Jack Carter
20. 3. 2012 / 22:05:00 (před 12 roky)
off

Já mám ráda znělky z Bones, Misfits, Sherlocka, CSI NY, a Kobry 11 - hlavně tu s originálním komentářem :)

misyrka
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
21. 3. 2012 / 06:03:54 (před 12 roky)
off

U mě asi stoprocetně výtězí znělka z One tree hill, i když to není můj zase tak oblíbený seriál a nebo je velice chytlavá znělka z seriálu Pretty Little Liars. Další se mi zamlouvali asi z Lipstick Jungle, Veronica Mars a Tru Calling.

XOXO Michaela
Editováno: 1x | Naposledy: 21. 3. 2012 / 06:07:03
_Andy_
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
21. 3. 2012 / 21:59:33 (před 12 roky)
off

To já mám hodně oblíbených znělek. Co mě napadá: Chuck, Psych, TBBT, Smallville, Friends, Dexter, NCIS:LA, Gilmore Girls a Hawaii Five-0

misyrka
22. 3. 2012 / 14:38:14 (před 12 roky)
off
Kahlan napsal(a):

Chuck,TBBT,Hawaii Five-O,Sherlock,Gilmorky,Game of thrones,Rizzoli and Isles

ale najviac asi táto
[link=http://www.youtube.com/watch?v=5ODD0R3MPtU]
v devinke mi chýba

Přesně z One Tree Hill je nejlepší mám jí i v iPodu.

XOXO Michaela
SimonQa14
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
22. 3. 2012 / 16:30:38 (před 12 roky)
off
misyrka napsal(a):

U mě asi stoprocetně výtězí znělka z One tree hill, i když to není můj zase tak oblíbený seriál a nebo je velice chytlavá znělka z seriálu Pretty Little Liars. Další se mi zamlouvali asi z Lipstick Jungle, Veronica Mars a Tru Calling.

No, když jsem poprvé viděla PLL, tak jsem si u znělky říkala: "Cože?!" Ale po dalších dílech už jsem jela i se správnými slovy celou znělku :D

Got a secret. Can you keep it? Swear this one you'll save. Better lock it, in your pocket. Taking this one to the grave. If I show you then I know you. Won't tell what I said. Cause two can keep a secret. If one of the m is dead…

misyrka
22. 3. 2012 / 17:13:04 (před 12 roky)
off
SimonQa14 napsal(a):

No, když jsem poprvé viděla PLL, tak jsem si u znělky říkala: "Cože?!" Ale po dalších dílech už jsem jela i se správnými slovy celou znělku :D

Got a secret. Can you keep it? Swear this one you'll save. Better lock it, in your pocket. Taking this one to the grave. If I show you then I know you. Won't tell what I said. Cause two can keep a secret. If one of the m is dead…

Vžyť říkám že je strašně chytlavá:D taky jsem si jí po pár dílech notovala:D ale ten officiální videoklip je šílenej, jenom škoda, že jí teď nějakou dobu neuslyšíme.! :/

XOXO Michaela
SimonQa14
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
22. 3. 2012 / 17:23:53 (před 12 roky)
off
misyrka napsal(a):

Vžyť říkám že je strašně chytlavá:D taky jsem si jí po pár dílech notovala:D ale ten officiální videoklip je šílenej, jenom škoda, že jí teď nějakou dobu neuslyšíme.! :/

To teda je :D Šílenej je teda stoprocentně :D Nevím jestli vydržím ten 3 měsíční absťák :D

X-Maniak
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
9. 4. 2012 / 15:56:15 (před 12 roky)
off

Určitě to bude pro mou maličkost na prvním místě Firefly, na druhém Star trek Enterprise(ta nejnovější) a na třetím sdíleně Angel a Buffy. Takže Joss Whedon pro mne válí :-).

X-Maniak
T.E.O.N.A.S
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
9. 4. 2012 / 16:43:41 (před 12 roky)
off

Já bych to viděl takhle:
1. Pilíře země
2. Hra o trůny
3. Stargate Atlantis
4. Raising Hope
5. Hromkočky :-)

A zombie killer with a zombie motive.