Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Včelka Mája :-D
Co mě utkvělo v hlavě tak Gilmorova děvčata :D a nebo Červený trpaslík
Těch je opravdu spousta... Gilmorky, PLL, Veronica Mars, Tru Calling a další whedonovky... :)
FRIENDS!!! Pak taky Lie to me, Gilmorky, Weeds a O.C. / ale jenom na chvíli =D/ ale Přátelé jsou nejlepší =)
Tak třeba písničku co je jako znělka Pretty Little jsem znala dřív než ten seriál..
Ale jinak mam ráda Chucka, Tru Blood,všechny Kriminálky (Vegas, Miami,..) ujížděla jsem na Misfits, ale teď jsem to vyměnila za The Big C.
Mně se strašně líbí znělky Survivor, vždycky když se na to dívám tak si broukám tu melodii. :)
Miluju znělku Suits, nejlepší co jsem poslední dobou viděla. A nesmím zapomenout na Haven, když začala nová série :)
Mne sa najviac páči hudba pri úvodných titulkách seriálov Fringe, Game of Thrones, Weeds, CSI Las Vegas či The Big Bang Theory. Ako posledná zatiaľ pribudla na tento zoznam hudba zo Sherlocka ktorý sa mi veľmi zapáčil aj ako seriál.