Diskuzní fórum

Nejlepší Znělka

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Monika Dzurkova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 26 | Ally McBealová
27. 4. 2013 / 16:23:15 (před 11 roky)
off

Mne sa páči znělka z Hry o trůny.

Elle
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
29. 4. 2013 / 13:48:58 (před 11 roky)
off

Přesně tak Game Of Thrones je pro mě nejlepší znělka a nejenom to, celé video je úžasné. Vždycky když si seriál spustím, tak sleduji celou mapu a zjišťuji, jestli nepřibylo nové město. Jak jsem to napsala, tak mi došlo, že jsem fakt divná :D :D :D Ale co, každý je na něco "úchylný". :D :D :D

odkaz

Elanne
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
29. 4. 2013 / 14:11:43 (před 11 roky)
off

Tudorovci, The Borgias a Downton Abbey jsou úžasné. Taky jsem ujetá na Hawaii Five-0 :-D
Ale naposled mě chytla znělka z Ripper Street.

http://youtu.be/mzXMTzOUB5o

Editováno: 5x | Naposledy: 29. 4. 2013 / 14:15:17
Marty8901
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
1. 5. 2013 / 12:03:20 (před 11 roky)
off
Elle napsal(a):

Přesně tak Game Of Thrones je pro mě nejlepší znělka a nejenom to, celé video je úžasné. Vždycky když si seriál spustím, tak sleduji celou mapu a zjišťuji, jestli nepřibylo nové město. Jak jsem to napsala, tak mi došlo, že jsem fakt divná :D :D :D Ale co, každý je na něco "úchylný". :D :D :D

Ani bych neřekl, že divná. Já to tak dělám taky :) Je to mimochodem jediná znělka, kterou nikdy nepřeskakuju.

TionMedon
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
28. 5. 2013 / 21:57:21 (před 11 roky)
off

takže, jako srdcovku jednoznačně SG1 (mám to i na budíku a do dnes mě to neštve)
potom Game of Thrones
Sons of Anarchy
Metalocalypse
Firefly

TessTeress
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
28. 5. 2013 / 23:11:30 (před 11 roky)
off

ja väčšinou znelky pretáčam a nezvyknem sa do nich extra započúvať, ale mala som takú chvíľu, keď som nechávala pri GOT zapnutý celý začiatok, nakoľko som chcela vedieť prečo - http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/37186452.jpg

:D

tess_teress
ClareCZ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
27. 6. 2013 / 20:29:55 (před 11 roky)
off

Já mám nejradši znělku z The Secret Circle a PLL :) Vždy když začne znělka začnu jí zpívat :D

-Clare
Airasza
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
27. 6. 2013 / 20:37:33 (před 11 roky)
off
Elle napsal(a):

V tom případě se přidávám do klubu :D. Spolu s TBBT a Smallville to je jediná znělka, kterou nepřeskakuji. A s těmi městy to máme stejné, člověk to musí ohlídat, když se to pořád mění.

Proč plýtvat čas na ztracené, život se stejně sebere a půjde dál.
John James Smith
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
5. 8. 2013 / 08:56:45 (před 11 roky)
off

odkaz

Oblíbený citát „Nesnažte se být-i velkými lidmi, buďte prostě lidmi a nechte historii dělat svou práci.“ ____________________________________________________________________________________________________________________________________________
jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
13. 8. 2013 / 18:22:53 (před 11 roky)
off

Mě se líbí třeba znělka Vládců kouzel, Pevnosti Boyard, Odpadlíka, Survivoru nebo teď nově třeba Siberie, ale jsou jich mraky. Nejčastěji si zavzpomínám na starého dobrého Rexe :)

Editováno: 1x | Naposledy: 30. 3. 2014 / 10:10:23