Diskuzní fórum

watchlist

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

rproch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
28. 12. 2016 / 12:28:51 (před 7 roky)
off

Ahoj,
bylo by prosim mozne do nastaveni watchlistu pridat par drobnosti:
1) Nezobrazovat dosud nevysilane
2) Zobrazovat vsechny nevidene epizody (nebo radsi prvnich +-5 ), ne jen prvni z daneho serialu
3) Zobrazit pocet nevidenych epizod serialu, neco jako "04x10 (a 12 dalsich)"

Diky
R.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
28. 12. 2016 / 14:30:10 (před 7 roky)
off

Bod 1 vyřeším tím, že si seriály seřadíš podle data vysílání dalšího dílu. Většina lidí chce vědět, kdy se bude vysílat další.
Body 2 a 3, když si otevřeš seznam epizod seriálu a vyfiltruješ si nehodnocené díly. Watchlist by to udělalo strašně nepřehledný.

rproch
28. 12. 2016 / 15:30:59 (před 7 roky)
off

1) To serazeny mam, ale porad to neni ono. Proto pisu pridat do nastaveni moznost, ne to dat vsem napevno.
2,3) Opet, jako moznost v nastaveni. Pro me by byl lepsi watchlist se seznamem toho co sem nevidel, ale uz vyslo na jedny strance bez rozklikavani. Idealne kdyby byl vyber, jestli nechat jako ted, zobrazovat pocet nevidenejch, zobrazovat prvnich par nevidenech a vsechny nevideny.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
29. 12. 2016 / 09:48:12 (před 7 roky)
off

Jenomže ber to tak, že když dáš u všeho možnost výběru kvůli všemu, co si kdo vymyslí, tak to pro tu stránku bude hrozně náročné. Tohle rozhoduje samozřejmě Fruiko, ale náhodou s tím už někdo přišel a nic z toho nebylo. Zkus se mrknout, ale myslím, že konkrétní důvod on neuváděl, jen lidi psali, proč jsou pro zachování současného stavu.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
29. 12. 2016 / 10:23:38 (před 7 roky)
on

1. Je má asi smysl a je řešitelná.
2. V tom moc smyslu nevidím, stejně normáln člověk kouká postupně a u většiny lidí, co mají ve watchlistu 100+ seriálů, by to byl seznam na kilometr.
3. By se mi líbilo, dokonce jsem měl i testovací verzi, ale je děsně náročný na výpočet, takže jsem to musel uložit k ledu.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
rproch
29. 12. 2016 / 12:49:59 (před 7 roky)
off

1) Super
2) Nj, lidi se 100+ by si to nezapinali :). Ja jich tam mam cca 10 a byl bych rad, kdyz bych videl jestli me ceka jedna epizoda, nebo sedm...
3) Nemuselo by, obzvlast kdyz udelas cache tabulky, ktery budes updatovat jenom s novym hodnocenim/novou epizodou.

L_u.C_a
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
8. 2. 2017 / 14:37:56 (před 7 roky)
off

Ahoj, mám dotaz, je někde už fungující,nějaká funkce,která by mi vygenerovala můj watchlist, co jsem sledovala, sleduji atd., abych to mohla poslat další osobě? na profilu jsem nenašla žádné propojení návštěvy do mého watchlistu, ale třeba jsem jen slepá :) díky za odpověď.

Průďa
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
8. 2. 2017 / 14:44:23 (před 7 roky)
off
L_u.C_a napsal(a):

Ahoj, mám dotaz, je někde už fungující,nějaká funkce,která by mi vygenerovala můj watchlist, co jsem sledovala, sleduji atd., abych to mohla poslat další osobě? na profilu jsem nenašla žádné propojení návštěvy do mého watchlistu, ale třeba jsem jen slepá :) díky za odpověď.

Ahoj, nevím, jestli přesně hledáš tohle, ale máš to na profilu ve statistikách, když klikneš na počet oblíbených seriálů :) Hned vedle je klikací odkaz na seriály, které máš ve "Chci vidět" a pod tím vlevo odkaz na odškrtnuté epizody (prosledovaný čas).

L_u.C_a
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
8. 2. 2017 / 14:48:17 (před 7 roky)
off

Díky za rychlou reakci :) no na to jsem koukala, ale příjde mi, že v tom už nejsou seriály, které jsem dokoukala nějakým způsobem, ale třeba to je jen nějaký optický klam :) rozhodně jsem to nepočítala či tak něco, tak děkuji .

Průďa
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
8. 2. 2017 / 14:52:39 (před 7 roky)
off
L_u.C_a napsal(a):

Díky za rychlou reakci :) no na to jsem koukala, ale příjde mi, že v tom už nejsou seriály, které jsem dokoukala nějakým způsobem, ale třeba to je jen nějaký optický klam :) rozhodně jsem to nepočítala či tak něco, tak děkuji .

Tak všechno, co máš odškrtnuté, najdeš po rozkliknutí toho počtu celkových zhlédnutých epizod. U oblíbených jsou jen ty, které máš aktuálně ve watchlistu :)

1/2
12