Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jojo, už jsem se v tom zorientovala. Moc díky za navigaci ;)
Fruiko bohuzel moje navrhy zamitnul, tak sem si to splacal nejak v js.
Pridavam pro vsechny, kteri maji podobny usecase jako ja - chteji ve watchlistu mit serialy ktere uz vysly, ale jsou jeste nevidene/nehodnocene.
http://pastebin.com/j1Ewg3Y3
Ma to jeste par bugu: blbne to u prechodu dvou sezon, po hodnoceni se zobrazuje nasledujici dil dvakrat,... ale i tak to snad nekomu pomuze.
R.
Tak mě napadlo jestli by nešel udělat nějaký filtr do watchlistu, který při zapnutí v nastavení následně ve watchlistu bude zobrazovat pouze premiéry do měsíce, tedy 30/31 dní dopředu. Protože abych viděl celý watchlist bez scrollování, tak si musím dát zobrazení 33% :D
Tak si ho seřaď podle data premiéry další epizody a máš to.
ševča napsal(a):
Tak si ho seřaď podle data premiéry další epizody a máš to.
To mám, ale i tak by ten filtr byl fajn. Protože těch seriálu tam fakt vidím až moc. :D
Micuda98 napsal(a):
To mám, ale i tak by ten filtr byl fajn. Protože těch seriálu tam fakt vidím až moc. :D
Nebyl by fajn. Když se tu bude přidávat každá blbina, která se v podstatě dá udělat jinak, tak Fruikovi nezbude čas na důležitější věci. A podobné úpravy watchlistu se tu navrhovaly tolikrát, že to nebude asi nic tak jednoduchého.