Diskuzní fórum

Postavy, se kterými se loučíme v roce 2017

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
15. 12. 2017 / 19:01:48 (před 6 roky)
off
Trny napsal(a):

Tak se Ellariou tedy nesouhlasím. Podle mě byla dost významná postava.

To jo, ale je tu napsaná jako mrtvá, ale Cersei jí řekla, že jí bude udržovat naživu, ne? Takže předpokládám, že neumřela??? Proto jsem napsala ji

veva8
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
15. 12. 2017 / 19:20:13 (před 6 roky)
off

U Walking Dead Shiva byla tygr. Ale byla důležitá, takže si myslím, že sem patří.

Tisíc lidí, tisíc chutí
Editováno: 1x | Naposledy: 15. 12. 2017 / 19:20:42
Trny
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
15. 12. 2017 / 19:51:56 (před 6 roky)
off
Caroline115 napsal(a):

To jo, ale je tu napsaná jako mrtvá, ale Cersei jí řekla, že jí bude udržovat naživu, ne? Takže předpokládám, že neumřela??? Proto jsem napsala ji

No sice to nebylo ukázáno, ale je mrtvá. V seriálu už se neobjeví. To by pak neumřela nikdy. :D

"Normal people scare me"
Editováno: 3x | Naposledy: 15. 12. 2017 / 19:59:50
Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
15. 12. 2017 / 22:39:38 (před 6 roky)
off

Na jaký číslo se tak potřebuješ dostat? :D Kdybys to chtěla fakt moc osekávat a nechat třeba jen 1-2 postavy na seriál, tak u 12 Monkeys by nejvýznamnější byl Ramse, u AoS bych dala Aidu/Radcliffa, u OB hlavně Siobhan (i když i ostatní jsou důležití, ale je jich hodně), u SH bych nechala jen Charlieho (Alex pak byla ukázaná mrtvá ve flashforwardu, aby se jakože znovu shledali po smrti), X Company - všechno jsou to hlavní postavy, ale kdybych měla vybrat jen dva, tak asi Farbera a Harryho.
Nechala bych tam naopak BLL, Bones (Ryan O'Neil je akorát jméno herce, který hrál toho Maxe), Code Black, Homeland, HTGAWM, Killjoys, asi OITNB (i když v letošní sérii tolik prostoru nedostal, kdybys potřebovala někoho z článku vyhodit, tak můžeš ho :D), Prison Break, První republiku, Quantico (ale kdybys zase potřebovala uvolnit místo, tak můžeš tady), Scandal (taky ji ale můžeš vyšoupnout, kdyby bylo potřeba, až tak hlavní nebyla), Blacklist - Tom Keen, This Is Us.
To je ode mě asi vše k těm, co sleduju. Záleží, jak moc to potřebuješ osekat, lidi vždycky najdou někoho, kdo jim bude v článku chybět, ale všichni tam být nemůžou, když je jich tolik. Kdyby něco, tak hodíš odkaz sem do fóra :)

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
15. 12. 2017 / 22:43:07 (před 6 roky)
off

the defenders - madame gao- nepotvrzeno
van helsing - julius - nepotvrzeno(ještě zbývají 3 epky, tak se tam může ukázat)

the gifted - otto strucker
the gifted - pulse

the last ship - razor
the last ship - rodney 'sunshine' poynter

timeless - anthony
timeless - anthony bruhl- stejná osoba, jen je tu 2x

twin peaks - william hastings
twin peaks - ray monroe
twin peaks - duncan todd
twin peaks - hutch
twin peaks - chantal

van helsing - dylan- jako byla důležitá, ale hned ji zabili...

american horror story - speedwagon
american horror story - rudy vincent

game of thrones - lola guerro, to je postava z ftwd, na to nekoukám..

game of thrones - obara písek
game of thrones - tyene sand
game of thrones - randyll tarly
game of thrones - dickon tarly

teen wolf - anuk ite, záporák poloviny série, ale objevil se tam asi jen na poslední 3 epky

the shannara chronicles - královna tamlin, z napsaných je nejméně důležitá

the walking dead - eric raleigh, jedinou důležitou věc udělal v 5. sérii, od tý doby tam byl naprosto neviditelný...

a přidal bych tam z Tin Star Whitey
toho jsem sem zapomněl napsat...

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
15. 12. 2017 / 23:23:38 (před 6 roky)
on
Gabik.029 napsal(a):

Na jaký číslo se tak potřebuješ dostat? :D

Jakože... na menší :D Ne, tak šlo by to asi i v tomhle počtu, jen tvoření je lehce složitější, potřebuju k tomu fruika a potom zpětně nejde dělat úpravy v textu, tak snad tam nebude nic (dalšího) špatně :D Nevím, od jak nízkého čísla to jde dělat jako běžný fotočlánek, ale předpokládám, že tady s tím seznamem se tam nemáme šanci dostat, to bychom ho museli dostat asi na polovinu. Každopádně jsem začala s nahráváním fotek a není to taková hrůza, jak jsem se obávala, když každý den udělám část, tak se z toho ani nezblázním :)

Pár jmen jsem jinak podle vašich reakcí vyškrtala (a nové návrhy doplnila).

Trny
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
20. 12. 2017 / 22:18:59 (před 6 roky)
off

The Exorcist Andrew "Andy" Kim

"Normal people scare me"
juli
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
20. 12. 2017 / 23:14:59 (před 6 roky)
off

podľa mňa bola pre Blindspot dôležitá smrť Stuart ale tak zas tam bol iba v tejto sérii taký významnejší..

a pri Wentworth by som Joan určite nedávala, pretože je veľmi pravdepodobné, že prežije, keďže som niekde čítala, že sa má vrátiť. a tiež pri Wentworth bolo jasné na konci 4 série (ktorá bola v roku 2016), že Bea zomre. ale na jednej strane sa to, že zomrela na konci 4 série nepotvrdilo úplne, ale väčšine fanúšikov to muselo byť jasné, v piatej to iba oznámili všetkým a bol pohreb.

tak sa rozhodni podľa toho koľko máš postáv (no mohla by si ju tam nechať :D )

24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
26. 12. 2017 / 21:04:03 (před 6 roky)
on

Uf práve som pozrel ďalšiu regeneraci Doctora. A tak ma napadlo, že by sem teoreticky mal tiež patriť. Celkovo Doctor nezomrie to je jasné. Ale jedna jeho verzia prakticky zomiera a nahrádza ju druhá. Podľa mňa by sem mal patriť. Nie ako The Doctor. Ale 12. Doctor, lebo ten akoby zomrel.
Neviem čo si o tom myslíte vy ostatní DW fanúšikovia? :D

May the odds be ever in your favor.
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
31. 12. 2017 / 09:34:59 (před 6 roky)
on

Tak fotočlánek bohužel dnes nebude. Mám ho nachystaný až do fáze, kdy potřebuju fruika, ale ten se k tomu nemá šanci dostat. Takže až v lednu, bohužel.

17/17
1 ... 11121314151617