Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zahloubejte v paměti... Co jste jako děcka nejvíce hltali? U mě je to jednoznačně Bludička, posléze seriál Návštěvníci (ten kreslený) a Byl jednou jeden život!
Byl jednou jeden člověk, Kačeří příběhy, Arabela, Willy Fog na cestě kolem světa, Návštevníci...
Pokaždé, když tyto seriály běží v televizi, pohodlně se usadím na židli a nostalgicky si zavzpomínám na dětství.
Určitě Arabela,Létající Čestmír a Tajemství proutěného košíku,tydle sem měl hodně rád:-)
Těch bylo hodně...ale nejvíc se mi líbily Kačeří příběhy, Rychlá rota, Byl jednou jeden člověk a pak ještě takový medvídci- jak pili lektvar a pak hopsali, nemůžu si vzpomenout jak se to jmenovalo...no a samozřejmě večerníčky na ty jsem koukala každý den
Hajaja napsal(a):
Těch bylo hodně...ale nejvíc se mi líbily Kačeří příběhy, Rychlá rota, Byl jednou jeden člověk a pak ještě takový medvídci- jak pili lektvar a pak hopsali, nemůžu si vzpomenout jak se to jmenovalo...no a samozřejmě večerníčky na ty jsem koukala každý den
Že by to byli Gumídci méďové? A Hopsinková šťáva? Tohle jsem sledoval sice v pozdním věku s neteří, ale i přes to se mi to líbilo...
Kačeří příběhy - aneb kačer huhu, jak si to pojmenovala moje malá sestřička...Dále Arabela, Šmoulové. Na víc si asi nevzpomenu. Ale Medvídek Pú nikdy nezklame!
no tak kačeři,gumídci,rychlá rota,tom a jerry,jen počkej zajíci,byl jednou jeden život:)
Určitě české seriály pro děti a večerníčky - z těch byl nejoblíbenější o lochnesce ale nevím jak se to jmenovalo,potom taky Soptík a ze zahraničních Kačeří příběhy a taky Alvin a čipmankové - myslím že se to tak píše a shodou okolností se teď točí celovečerák.
Arabela, Strážci vesmíru, Pokémoni, kačer donald, Chip a Dale.....