Diskuzní fórum

Nejoblíbenější seriál z dětství

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
28. 11. 2007 / 20:28:17 (před 16 roky)
off

Zahloubejte v paměti... Co jste jako děcka nejvíce hltali? U mě je to jednoznačně Bludička, posléze seriál Návštěvníci (ten kreslený) a Byl jednou jeden život!

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
adams89
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 4 | Vince Masuka
28. 11. 2007 / 20:32:53 (před 16 roky)
off

Byl jednou jeden člověk, Kačeří příběhy, Arabela, Willy Fog na cestě kolem světa, Návštevníci...

Pokaždé, když tyto seriály běží v televizi, pohodlně se usadím na židli a nostalgicky si zavzpomínám na dětství.

Jedině mrtví se dočkali konce války. (Platón)
TSZZ
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
28. 11. 2007 / 20:41:04 (před 16 roky)
off

Určitě Arabela,Létající Čestmír a Tajemství proutěného košíku,tydle sem měl hodně rád:-)

voklobák
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 1 | Luke Dunphy
28. 11. 2007 / 21:05:14 (před 16 roky)
off

Těch bylo hodně...ale nejvíc se mi líbily Kačeří příběhy, Rychlá rota, Byl jednou jeden člověk a pak ještě takový medvídci- jak pili lektvar a pak hopsali, nemůžu si vzpomenout jak se to jmenovalo...no a samozřejmě večerníčky na ty jsem koukala každý den

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
28. 11. 2007 / 21:08:07 (před 16 roky)
off
Hajaja napsal(a):

Těch bylo hodně...ale nejvíc se mi líbily Kačeří příběhy, Rychlá rota, Byl jednou jeden člověk a pak ještě takový medvídci- jak pili lektvar a pak hopsali, nemůžu si vzpomenout jak se to jmenovalo...no a samozřejmě večerníčky na ty jsem koukala každý den

Že by to byli Gumídci méďové? A Hopsinková šťáva? Tohle jsem sledoval sice v pozdním věku s neteří, ale i přes to se mi to líbilo...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Maret
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 7 | Manny Bianco
28. 11. 2007 / 21:10:51 (před 16 roky)
off

Kačeří příběhy - aneb kačer huhu, jak si to pojmenovala moje malá sestřička...Dále Arabela, Šmoulové. Na víc si asi nevzpomenu. Ale Medvídek Pú nikdy nezklame!

LillyEmily
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
28. 11. 2007 / 22:01:05 (před 16 roky)
off

no tak kačeři,gumídci,rychlá rota,tom a jerry,jen počkej zajíci,byl jednou jeden život:)

Gravitace, ty bezcitná děvko:P
Lynnet
Uživatel od první verze | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
29. 11. 2007 / 10:51:35 (před 16 roky)
off

Určitě české seriály pro děti a večerníčky - z těch byl nejoblíbenější o lochnesce ale nevím jak se to jmenovalo,potom taky Soptík a ze zahraničních Kačeří příběhy a taky Alvin a čipmankové - myslím že se to tak píše a shodou okolností se teď točí celovečerák.

xxmartinxx
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 12 | Dale
29. 11. 2007 / 15:43:30 (před 16 roky)
off

Arabela, Strážci vesmíru, Pokémoni, kačer donald, Chip a Dale.....

Pouli
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
29. 11. 2007 / 16:05:54 (před 16 roky)
off

Tak určitě večerníčky a Byl jednou jeden člověk a podobné z téhle dílny, myslím, že to bylo ještě něco o vynálezcích.

Čas je relativní. Když sleduješ seriál, čas běží dvakrát rychleji, než když čekáš na titulky.
1/15
1234567 ... 15