Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Rychlá rota, Kačeří příběhy, Gumídci, Arabela, Krkonošské pohádky a plno dalších.
chameleon nejvíc
TOM a JERRY
A tu tiež,mnohí neovládajú až tak dobre angličtinu.
munchhuangmorales napsal(a):
A tu tiež,mnohí neovládajú až tak dobre angličtinu.
Protože je to jen hnusná reklama, která s těmito tématy fóra nemá vůbec nic společného.
Měla jsem ráda spoustu Večerníčků, nejradši ty od pana Chaloupka a pak klasicky Arabelu.
Ze zahraničních seriálů (a vážně dlouho jsem přemýšlela!) jsem si vzpomněla na Delfína Flipa. Toho jsem tedy skutečně zbožňovala. To moře a velryby byly věci pro mě naprosto neznámé a vzdálené a já si to hrozně užívala.
O moc víc, mě toho zatím nenapadá...
no pokémoni u mna dosť viedli, raz som si zle nastavil video pri nahrávaní a nespistilo sa tak som sa rozplakal, pretože mi ušla uvodný battle z druhej časti s Rocket teamom, no samozrejme star trek, seaquest, Arabela, všetky možné animáky ako Šmoulovia, Gumkáči, Ninja Turtles.
Byl jednou jeden... (to jsme vzdycky cuceli ve skole :)),
Willy Fog, Křeček v noční košili, létající čestmír, a z večerníčků Pozor bonbon ten sem uplne miloval!
Večerníčky, Garfield a moje mánie Hurvínek:-)
Od takových 6 pak MASH