Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
No v útlém dětství u mě vítězily Tom a Jerry, Rychlá rota, Kačeři a Gumídci méďové... později přišla éra Supermaxu a sledovala jsem převážně Dariu, kterou sleduji i teď :D, a potom také Bojíte se tmy... no a potom samozřejmě Gilmorky, Přátelé, Hvězdná brána a tak to šlo dál a dál...
Tak určitě...Kačeři, Rychlá Rota, Tom & Jerry, Goofy a Malá mořšká Víla. :)
Moje detstvo...Arabela,Skipy,Majka z Gurunu a podobné lahôdky.
Tak jasně, že Simpsonovi, taky jsem rád koukal na Monka a klasiky jako Tom a Jerry, hromada večerníčků, Mach a Šebestová a hromady dalších...
hrané - dva roky prázdnin, goro, skippy, děti z kouřové hory
kreslené - jen počkej, tom a jerry, hrabě káčula:o)
baywatch, merlose place, beverly hills, krok za krokom, priatelia... :)
update - arabela, návštevníci, ariel rozprávka, veveričiak riško :D, tom a jerry, ...
Jé těch by bylo. Arabela,Návštěvníci,ale úpně ten nej Byl jednou jeden život. Snad i díky němu dělám ve zdravotnictví. :-)
Tak moje 2 top seriály byly rozhodně Čarodějky a Totally Spies - Špiónky. Ty už navždycky budou mou srdeční záležitostí. Dále jsem strašně ráda sledovala Toma a Jerryho, kresleného Spidermana, Oggyho a šváby, Strážce vesmíru, Dariu, Co je Andy?, Přátelé, no a postupem času i Gilmorky a H2O - Stačí přidat vodu. :) Jo a odmalička jsem fandila i detektivkám, takže jsem zbožňovala i Hercula Poirota a Vraždy v Midsomeru! :D