Diskuzní fórum

Nejoblíbenější seriál z dětství

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
29. 12. 2013 / 13:31:17 (před 10 roky)
off

U mě to byly telenovely typu Divoký anděl, Má tlustá Valentýna, Kachorra, Divoká kočka, Ošklivka Betty...
Kreslený vitězili Tom&Jerry, Mickey Mouse a Pokemoni.
Jinak odjakživa jsem žrala Buffy, přemožitelku upírů, Čarodějky, Gilmorovic, Stargate.
A samozřejmě největší u mě klasika Komisař Rex.
Sama sobě se divím, ale ve 3.třídě jsem fandila Pojištovně štěstí a Rodinným poutům...což se už nikdy nestane!

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Leslie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
30. 12. 2013 / 19:06:44 (před 10 roky)
off

Když jsem byla malé dítě, vedla samozřejmě klasika - Večerníčky a Kouzelná školka. Ačkoli nejvíc si mé srdce získali Tom a Jerry.
Jako školačka na prvním stupni/v nižších ročnících toho druhého jsem vytrvale sledovala odpolední seriály, získal si mě především J.A.G., The O.C nebo Friends. Úplně nejvíc jsem však milovala Čarodějky a Gilmorova děvčata.

Adeelle
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
31. 12. 2013 / 19:53:21 (před 10 roky)
off

Nejoblíbenější byla Pipi dlouhá punčocha :D Pak určitě Xena a Hercules. Ale to už je opravdu hoodně dávno.

ghostriderrcz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
31. 1. 2014 / 17:44:54 (před 10 roky)
off

Tak hodně se mi líbil starý knigt rider a pak asi mach a šebestová a ty večerníčky :))

radioaktivni.wewerka
Uživatel od první verze | Cool level: 27 | Bobby Singer
2. 2. 2014 / 10:17:08 (před 10 roky)
off
Lynnet napsal(a):

Určitě české seriály pro děti a večerníčky - z těch byl nejoblíbenější o lochnesce ale nevím jak se to jmenovalo,potom taky Soptík a ze zahraničních Kačeří příběhy a taky Alvin a čipmankové - myslím že se to tak píše a shodou okolností se teď točí celovečerák.

Ten kreslený o lochnessce se jmenoval "Rodina Nessova" a bylo supr :-)další kreslený serály z Magionu a Vegy - Bludička, Byl jednou jeden život, Dráček Soptík, další jsou Gumídci, Kačeří příběhy, a tak dál

drevokocúr z chernobylu
radioaktivni.wewerka
Uživatel od první verze | Cool level: 27 | Bobby Singer
2. 2. 2014 / 10:25:43 (před 10 roky)
off
Kri-kri napsal(a):

Jinak, moje nejoblíbenější seriály z dětství jsou tyto:

HELENA A JEJÍ CHLAPCI
DOBRODRUZI Z VESMÍRU
ROZMARY LÁSKY
OPIČÍ KRÁL
MALÁ MEMOL

Na těchto 5 seriálů nedám nikdy dopustit! Byly a vždycky budou mé nejoblíbenější a to nejen z dob dětství, ale i v současnosti a i do budoucna.:)
A je mi naprosto ukradené, že ani jeden z nich už dlouho není v módě a vůbec nejsou komerční. O to víc se mi líbí.:-)

Jééé Dobrodruzi z vesmíru jsem taky jako malá sledovala, myslim, že to dávali tehdy na stanici OK3. Topi, Rana, Gérard, profesorka Anna. Někde jsem je našla a stáhla komplet v tom původním dabingu, pak mi odešel externí disk a s ním i Dobrodruzi z vesmíru. Jestě si vzpomínán, že jsem milovala film o těch Medvídcích stěstíkových, neboli Starostlivý medvidci z roku 1985. Ty jsem vážně milovala... A mám je ráda doteď.. A to už je mi 30 :-/

drevokocúr z chernobylu
Desperate houseman
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
2. 2. 2014 / 12:02:05 (před 10 roky)
off

Ztracený svět, Xena a Pokémoni :D

Editováno: 1x | Naposledy: 2. 2. 2014 / 12:05:47
Zuzana
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
2. 2. 2014 / 14:35:47 (před 10 roky)
off

Mě taky uchvátili Dobrodruzi z vesmíru! Bylo to takové... jiné. :)

Lament
marta695
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
2. 2. 2014 / 15:55:42 (před 10 roky)
off

TELETUBIES (Nevím jestli se to tak píše)
Můj nejoblíbenější seriál!Jako malá jsem ho jela od rána do večera..Teď když se na to kouknu znovu nevěřím,jaká to byla kravina

stepa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
2. 2. 2014 / 16:43:22 (před 10 roky)
off

Určitě večerníčky, to je jasný, ale pak také seriály jako Krok za krokem nebo Chůva k pohledání, ty sem milovala a miluju doteď :D