Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
já ujížděla na ready or not (připraveny nebo ne?) a baječných létech :)
Sindibádova dobrodružství
Jako to bylo včera. To jsi pamatuju, že to dávali každý ráno na nově. A do školy se mi moc nechtělo. :)
Úplně všechny Večerníčky, Včelka Mája, Ferda Mravenec, Kačeří příběhy, Chip a Dale, Gumídci, Šmoulové, Populární mechanika pro děti, Cirkus Humberto, Bylo nás pět, Hry bez hranic a asi "milion" dalších seriálů.
A nezapomeňme na dětské pořady: Magion, Oáza, Studio ROSA, Kuřátka, Klubíčko, VEGA, Kostičky, Zpívánky, HIP HAP HOP, ...
Jako dítě člověk moc náročný nebyl. A toho času co měl!
Klidně bych si svoje dětství dala ještě jednou (ale v té samé době), byly to krásný časy :)
Těch bylo hodně:) Jako první se mi vybaví Divoké srdce :), pak třeba Beverly Hills, Melrose Place. Rychlá rota, Dráček Soptík, to o Lochneskách, Tom a Jerry, Maxipes Fík, Krkonošské pohádky, Xena, Herkules, Bly jednou jeden život, Malá mořská víla, Šmoulové, Ferda mravenec, Brisco County Jr :)
Teď jak začali zase vysílat v televizi Kutila Tima, tak jsem se vrátila do svého mládí :3 :D :D Jeden z nejlepších seriálů své dekády...:P
Já jsem ulítávala na Disneyovkách jako byly Letohrátky, Kačeři, Rychlá rota a Gumídci... pak mě hrozně bavili Šmoulové a určitě ještě nějaké další na které si teď honem nevzpomenu. A z těch českých třeba Krkonošské pohádky,Včelí medvídci...a spousta jiných. No a pak samořejmě Beverly Hills 90210 to bylo moje a taky Krok za krokem...
Kutil Tim a co se týče animavovaných seriálů tak snad žádný. Nebyl jsem ten typ, který sledoval moc televizi, ale následně Čarodějky a Hvězdna brána.