Diskuzní fórum

Nejoblíbenější seriál z dětství

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Ivinka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
29. 11. 2007 / 17:22:40 (před 16 roky)
off

Moji favorité byli gumídci, pilot Balů, ještě pořád je máme na jedné kazetě. Potom samozřejmě kačeři, rychlá rota, medvídek Pú a momentálně si na žádný další nemůžu vpomenout. Jo a samozřejmě večerníčky, ale spíš ty kreslený než hraný.

Ivinka
Frikeas
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
29. 11. 2007 / 20:57:23 (před 16 roky)
off

Večerníčky, Arabela, Byl jednou jeden život, Kačeři, Rychlá Rota,Gumídci,Willy Fog a mnoho dalších na které si zrovna teď nevzpomenu.

Frikeas jméno mé...Sedmý apokalyptický jezdec...šílený lev...a asi bych si to měla už změnit na něco jiného, tak až najdu pohledný avatar tak jdu do změny
Kopy
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
29. 11. 2007 / 21:31:01 (před 16 roky)
off

Já myslím, že věci z dílny Walt Disney asi nadchly asi každého... medvídek Pú, Rychlá rota, Gumídci. A samozřejmě nesmrtelný seriál "večerníček" ;-) určitě toho bylo víc, ale horší je si to všechno vybavit. =)

Nikdy není tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř ;-)
scr00chy
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 14 | Emma Swan
29. 11. 2007 / 23:50:07 (před 16 roky)
off

Letohrátky (aka Rebeka, Kid a Balú), Gumídci, Kačeři, Želvy Ninja, Tom a Jerry, Dexter's Laboratory, Bob a Bobek... naopak mě nikdy moc nebavila Rychlá rota

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
30. 11. 2007 / 00:11:57 (před 16 roky)
off
scr00chy napsal(a):

Letohrátky (aka Rebeka, Kid a Balú), Gumídci, Kačeři, Želvy Ninja, Tom a Jerry, Dexter's Laboratory, Bob a Bobek... naopak mě nikdy moc nebavila Rychlá rota

Proč??? Dežitka byla docela pěkná...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
vlads
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
2. 12. 2007 / 11:44:20 (před 16 roky)
off

Keď som bol malý tak som stále pozeral Xenu. Na tom som asi najviac fičal.

In vino veritas, in pivo taky.
Pipas
Uživatel od první verze | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
3. 12. 2007 / 17:10:48 (před 16 roky)
off

určitě večerníky, pak jeste serialy, které běžely ráno na nově (kačeří příběhy), datel woody atd.

azona
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 1 | Luke Dunphy
3. 12. 2007 / 17:52:42 (před 16 roky)
off

Nejvíc se mi líbily Gumídci... pak i Tom a Jerry, Willy Fog, Rychlá rota, Kačeří příběhy a animák s Ptákem Uličníkem. Z večerníčků Krteček, Víla Amálka, Krkonošský pohádky a večerníček se strýčkem Fidem:)

Hanichka
VIP | Cool level: 30 | Nathan Ford
8. 12. 2007 / 00:45:49 (před 16 roky)
off

Samý kreslený. Kačeří příběhy, Rychlá rota, Bob a Bobek, Krteček a taky Večerniček :-). Ale občas jsem ještě považována za ditě a už mám maličko jiný vkus, i když kačeři nestárnou:-)

Hanichka
VIP | Cool level: 30 | Nathan Ford
8. 12. 2007 / 10:30:02 (před 16 roky)
off

Skoro jsem zapoměla na Strážce vesmíru, vždycky jsme se hádali, kdo bude "ta růžová" :-)