Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Z dětství si pamatuji hlavně na Willyho Foga, také jsem měla ráda Desáté království. Někdy zavzpomínám a opět se kouknu.
Určitě Kačeři, Rychlá rota, Gumídci, Želvy Nindže (nebo jak se to vlatně píše :)) Bob a Bobek, Tom a Jerry, nějaký večerníček o psovi s velkýma ušima, že s nimi i lítal.. možná Srýček Fido :) a dodneška nechápu jak jsem mohla koukat na Strážce vesmíru.. :D
Tom a Jerry, pohádky z Looney Tunes (králík Bugs, Sivestr a tweety, etc.), jednou dobou Pokémon, Beyblade a Digimon.
Jo no i na ty pitomé pokemony sem čuměl jak puk.
konz napsal(a):
Jo no i na ty pitomé pokemony sem čuměl jak puk.
Tak to jsme dva. Akorát u mě to vypadalo ve dvaceti blbě :-)
Logan napsal(a):
Tak to jsme dva. Akorát u mě to vypadalo ve dvaceti blbě :-)
Ještě že mě pokemoni minuli... já jsem miloval digimony:-D
A nejhorší je, že mám teď doma po Pokémonech památku v podobě hromady nálepek a kartiček a nevím co s tím. Alespoň že teď už nic takového není.
DarK napsal(a):
A nejhorší je, že mám teď doma po Pokémonech památku v podobě hromady nálepek a kartiček a nevím co s tím. Alespoň že teď už nic takového není.
Tak si ty nálepky nalep na skříň a pak si tam pozvi holku. To je teprve sranda...
Logan napsal(a):
Zahloubejte v paměti... Co jste jako děcka nejvíce hltali? U mě je to jednoznačně Bludička, posléze seriál Návštěvníci (ten kreslený) a Byl jednou jeden život!
Jé tak toho bylo hodně. Kačeří příběhy, Rychlá rota, Gumídci atd. Pak taky Arabela, Tom a Jerry, Jen počkej...možná si ještě na něco vzpomenu