Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Tak si ty nálepky nalep na skříň a pak si tam pozvi holku. To je teprve sranda...
No to teda jo...
Teraz si ešte spomínam na jeden seriál. Na Miazgovcov, v Česku známych ako Smolíkovcov. Vždycky ma pobavili, hlavne séria kde Aladár cestuje po planétach.
Jéžiš těch bylo :-)... ale vim, že sem strašně zbožňovala něco o takovejch malinkatejch barevnejch ponících... tušim, že v angličtině je to... My little ponny... ale hlavně vim, že když sem byla malá tak, co nebylo animovaný, nebylo dobrý :-)
V mládí jsem miloval Kutila Tima, Alfa, Báječná léta a žral jsem Pobřežní hlídku a Knightridera
Ještě jsem si vzpomněla na tuším Jakubiskův seriál TETA který měl asi jen osm dílů ale neměl chybu.
Alfa jsem taky sledovala... ten byl úžasnej... a ještě různý večeníčky, nejlepší byli Bob a Bobek nebo Tucnak Pingui... A s mamkou jsem sledovala Tak jde čas, nebo Dallas.. xD
Z českých jednoznačně Arabela a ze zahraničních Strážci vesmíru :).
Websea napsal(a):
Z českých jednoznačně Arabela a ze zahraničních Strážci vesmíru :).
No, na Strážce vesmíru jsem taky hodně koukal ... ale dnešníma očima by to od odpadu nezachránila ani nostalgie a hezká růžová strážkyně
jn souhlasím. taky jsem čuměl na strážce vesmíru. Pak mě to přestalo bavit a za několik let jsem to viděl u známych jak na to čumělo jejich malé dětsko a myslel jsem že se pose... Vůbec jsem nechápal jak jsem se mohl na takovou blbost dívat..:-)