Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Stifler napsal(a):
Tom a Jerry, Scooby doo,Knight Rider,MacGyver....
jo na tohle všechno jsem taky koukával
Oblíbených seriálů bylo moc, ale úplně asi nejvíc se mi líbily Báječný léta, na ten seriál vzpomínám moc moc moc a pak Arabela a Návštěvníci.
zapommněl sem i na zmíněné strážce vecmíru...
184268 napsal(a):
zapommněl sem i na zmíněné strážce vecmíru...
Co jsou strážci vesmíru?
Logan napsal(a):
Co jsou strážci vesmíru?
Taková banda 6? lidi? (přesně už to nevím) a ti jak potřebujou se nějak s morfujou a bojujou proti nějaké čarodějnici, nebo něčemu podobnému. Je to těžká blbost...
Strážci vesmíru. Joo. Ty sem sledovala hodně.
Renny napsal(a):
Oblíbených seriálů bylo moc, ale úplně asi nejvíc se mi líbily Báječný léta, na ten seriál vzpomínám moc moc moc a pak Arabela a Návštěvníci.
JJ, Báječná léta jsem taky sledoval a hodně se mi líbily. Rád bych se na to podíval znova a zavzpomínal, ale nemůžu to nikde najít s českým dabingem, bo na něj jsem zvyklý.
Jinak jsme koukal na tradiční dětské seriály (Strážci vesmíru, Kačeří příběhy, Gumídci atd. atd. atd.)
Kačeří příběhy, Chip a Dale, Tom a Jerry, Soptík, Byl jednou jeden život a taky Opičí král (toho jsem nikdy nevynechala).