Diskuzní fórum

Nejoblíbenější seriál z dětství

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Kri-kri
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
22. 9. 2008 / 18:17:32 (před 16 roky)
off
Lynnet napsal(a):

Nemůžu s tebou úplně souhlasit protože ten seriál se ti líbí proto že byl vysílaný v právě tom správném věku. Kdyby šla premiéra později tak by tě možná tak nezaujal. Já mám také ráda starší seriály, třeba Covington Cross bych ještě jednou shlédla ale objektivně musím říct že má Helena jedny z nejslabších dialogů a na to kolik má být postavám v seriálu let se chovají dost dětinsky. Tohle je velká slabina seriálu ale jinak bych pár dílů z nostalgie klidně shlédla. Mám doma dokonce CD s písničkama :-)

No jo, z nostalgie by pár dílů Heleny chtělo shlédnout plno lidí... A pak by hodnocení na ČSFD bylo ještě mnohem nižší, než je teď.:/ To ani náhodou! Takový poklad do oběhu dáváat nebudu, aby to pak mělo ještě negativní dopad.
A že dialogy byly dětinské? Co si z těch dialogů můžeš po 12-ti lech ještě pamatovat? A že se postavy chovají dětinsky? Vždyť je to komediální seriál. Copak v té americké sračce Přátelé, na kterou kouká kdejaký vylízanec, se postavy chovají rozumně, inteligentně a přiměřeně svému věku? Ale tam ta stupidita zřejmě nikomu nevadí, protože je to přece americký a je teď povinnost obdivovat vše americké a francouzskou tvorbu hanobit.

Helena by mě zaujala v kterémkoliv věku. Mám rád francouzský humor a romantiku a v Heleně se mi líbí právě to dokonalé skloubení komediálního žánru s romantickým. I v mých 27 letech je Helena stále na prvním místě v mém žebříčku nejoblíbenějších seriálů a můžeš si být jista, že to vůbec není zapříčiněno nostalgií.

P.S. Covington Cross se mi taky hodně líbí. Zvláště díl o moru je hodně povedený a dojemný. Zrovna nedávno jsem si Covington Cross stáhl v češtině.

Editováno: 1x | Naposledy: 22. 9. 2008 / 18:25:10
AlexKapranas
Uživatel od první verze | Cool level: 2 | Jake Harper
22. 9. 2008 / 23:18:09 (před 16 roky)
off
Kri-kri napsal(a):

No jo, z nostalgie by pár dílů Heleny chtělo shlédnout plno lidí... A pak by hodnocení na ČSFD bylo ještě mnohem nižší, než je teď.:/ To ani náhodou! Takový poklad do oběhu dáváat nebudu, aby to pak mělo ještě negativní dopad.
A že dialogy byly dětinské? Co si z těch dialogů můžeš po 12-ti lech ještě pamatovat? A že se postavy chovají dětinsky? Vždyť je to komediální seriál. Copak v té americké sračce Přátelé, na kterou kouká kdejaký vylízanec, se postavy chovají rozumně, inteligentně a přiměřeně svému věku? Ale tam ta stupidita zřejmě nikomu nevadí, protože je to přece americký a je teď povinnost obdivovat vše americké a francouzskou tvorbu hanobit.

Helena by mě zaujala v kterémkoliv věku. Mám rád francouzský humor a romantiku a v Heleně se mi líbí právě to dokonalé skloubení komediálního žánru s romantickým. I v mých 27 letech je Helena stále na prvním místě v mém žebříčku nejoblíbenějších seriálů a můžeš si být jista, že to vůbec není zapříčiněno nostalgií.

P.S. Covington Cross se mi taky hodně líbí. Zvláště díl o moru je hodně povedený a dojemný. Zrovna nedávno jsem si Covington Cross stáhl v češtině.

Ty ať už se objevíš kdekoliv, tak mě dokážeš zaručeně rozesmát! Ještě by si mohl napsat něco o amerikou znegenerovaném stádu ovcí, ať to máme kompletní a ať se zasmějí i ostatní.

Drink. Girls. Arse. Feck Off!
Lucik21
Redaktor | Cool level: 33 | Jack Carter
6. 12. 2008 / 22:44:42 (před 15 roky)
off

Mě se nejvíc líbil seriál Byl jendou jeden člověk, Tom a Jerry a Rychlá rota

JenyKacatko
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
26. 2. 2009 / 20:45:13 (před 15 roky)
off

Prosím Vás nevzpomíná te si někdo na název seriálu, který asi tak před 5 leti hrál na ČT 1?? Bylo to o mladých 15- 16 letých, kteří měli nějaký problem drogy, alkohol....byli v nějakém "ozdravném středisku" někde v přírodě, bydleli jakoby v takových těch srubech...prosím Vás jestli si někdo vzpomínáte na název nebo aspoň část...tak sem napište...děkuji moccc-....

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
4. 3. 2009 / 21:16:03 (před 15 roky)
off
JenyKacatko napsal(a):

Prosím Vás nevzpomíná te si někdo na název seriálu, který asi tak před 5 leti hrál na ČT 1?? Bylo to o mladých 15- 16 letých, kteří měli nějaký problem drogy, alkohol....byli v nějakém "ozdravném středisku" někde v přírodě, bydleli jakoby v takových těch srubech...prosím Vás jestli si někdo vzpomínáte na název nebo aspoň část...tak sem napište...děkuji moccc-....

Jo, to mi něco připomíná. Myslim, že se jmenuje "Cesta vzhůru".

Pacik77
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
12. 3. 2010 / 23:50:32 (před 14 roky)
off

Alf, na toho si velmi dobře vzpomínám :-D jinak potom takovy ty klasiky jako Tom a Jerry a Chip a Dayl... Ale krok za krokem je taky docela dost stary, to bych tam taky mohl zařadit.... :-P

Martin_W
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
23. 3. 2010 / 12:15:48 (před 14 roky)
off

Totálně jsem "ujížděl" na Pokémonech a na Simpsonových :D Jsem musel s nimi mít skoro všechno.. Dále Dinosaurové, South Park, Friends, My z kačerova, Datel Woody a další, ale ty jsem měl rád už o hodně méně.

MikesCzech
Uživatel od první verze | Cool level: 1 | Luke Dunphy
30. 1. 2011 / 11:41:35 (před 13 roky)
off

Na tohle si vzpomínám velmi dobře můj nejoblíbenější seriál z dětství byli Power Rangers.

munchhuangmorales
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
30. 1. 2011 / 12:48:31 (před 13 roky)
off

U mňa to tiež boli Power rangers,ale aj Život s Louie, Traja kamaráti a Jerry,Mucha,Trieda č.402,Pokémon...

马蒂纳 마티나 マルテイナ
Editováno: 1x | Naposledy: 30. 1. 2011 / 12:48:44
Nova.Niky
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
30. 1. 2011 / 13:56:12 (před 13 roky)
off

No určitě Co je Andy?, Tom a Jerry a Power Rangers :D

There is no aspect, no facet, no moment of life that can't be improved with pizza - Daria