Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdravím všechny, dnes jsem si vzpomněl na jeden starší seriál, ale ani po delším hledání na netu jsme s přítelkyní nenašli jméno. V televizi mohl běžet lehce po roce 2000 (v české televizi takže bude starší, na kanál si bohužel nevzpomenu). Děj se točil o kolo skupinky dobrodruhů (myslím že z Anglie), kteří se vydali na výpravu, ale po průchodu mám pocit horou se dostali do úplně jiného světa, kde žili různé domorodé kmeny a dinosauři. Většinu seriálu se skupina snaží zjistit, jak se dostat spět a kde vůbec jsou. Neví náhodou někdo jaký seriál hledám? Díky za rady :-)
Připomnělo mi to film Cesta do středu Země - podle J.Verna. Byly i nějaké seriálové adaptace, mohlo by to být ono? Land of the Lost - z roku 1974 nebo 1991?
NN není to ono, ale pomohlo to a po troše googleni jsem našel co jsem hledal. The lost world (Ztracený svět) díky :-)
Abych nezahlcoval fórum, tak se vecpu do tohohle tématu :o)
Nehledám nějaký konkrétní seriál, respektive hledám seriál, o kterém nevím, že je (možná vám to nedává smysl, ale mně ano!)
V podstatě hledám chlapskou variantu Sexu ve městě, Gilmorek atd.. Něco jako Ray Donovan bez zabíjení.. Nenapadá vás něco?
Díky!