Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Buffy je podle mého názoru jednoznačně nejlepší seriál o upírech, démonech a boji se zlem ale hlavně o dospívání.
Jste na tom stejně jako já, nebo máte jiný názor?
Tady si můžete pustit všech sedm sérií tohoto skvělého seriálu.
http://serialy.sleduj.org/viewforum.php?f=52
To rozhodně, to máš pravdu. Ale ani seriál Angel není tak hrozný :-)
Angel a Buffy jsou prostě dva nejlepší seriály světa. :)
Jo, Buffy mám moc ráda. Pro mě nejlepší první tři řady. Nedostala jsem se přes 6. serii, budu to muset napravit :-/ Už mi to v PC leží dlouho.
Earenis napsal(a):
Jo, Buffy mám moc ráda. Pro mě nejlepší první tři řady. Nedostala jsem se přes 6. serii, budu to muset napravit :-/ Už mi to v PC leží dlouho.
Šestá řada je rozhodně moje nejoblíbenější. :-)
spike napsal(a):
Šestá řada je rozhodně moje nejoblíbenější. :-)
Už se do toho pouštím, jsem na začátku 3. řady (repete) a dokoukám zbytek :) Je lepší od 4. řady začít i Angela? Slyšela jsem, že by se to mělo sledovat zároveň.
Earenis napsal(a):
Už se do toho pouštím, jsem na začátku 3. řady (repete) a dokoukám zbytek :) Je lepší od 4. řady začít i Angela? Slyšela jsem, že by se to mělo sledovat zároveň.
To je pravda, některé díly na sebe navazují. :-)
Vy jste bezva lidi :) Buffy je jeden z mých nejoblíbenějších seriálů a když potkám takhle někoho, kdo je na tom stejně, jsem hrozně ráda. Protože zrovna Buffy kritika obvykle moc nechválí (jistě že kritika nechválí, kritika kritizuje, ale víte jak to myslím), tak má hodně lidí tendence soudit, i když vůbec neví, o čem mluví. Většina lidí totiž Buffy zná jenom jako "ten starej seriál o upírech, co jsem parkrát viděl na COOLu"...A tohle je zlo.
Že váháš, ale sám dobře víš, že mám radši Angela. Buffy, the Vampire Slayer ovšem hned po něm a ano, je to ten nejlepší seriál o dospívání, čestný start upíří éry a těm, kteří se snaží Buffy lacině napodobit. Je stará, to jo, ale přesto si své fanoušky drží a pořád přibývají...proste nesmrtelný seriál.
Určitě souhlasím. Na Buffy jsem se dívala už jako mála a na začátku roku jsem jí zkoukla celou znovu. Angela jsem nikdy neviděla, takže nevím, ale Buffy je opravdu top. Nic jiného o upírech mě už nenadchlo. Buffy byla originální, i když mi přijde, že ji všichni odsuzují.