Diskuzní fórum

Vypínání reklamy

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Chachan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
5. 3. 2017 / 19:09:16 (před 7 roky)
off
ševča napsal(a):

Máš ho vypnutý, ale "platíš" si vypnutí reklamy. Ty uvozovky proto, že neplatíš skutečnýma penězma, stránka z toho nic moc nemá. Čím si na to na stránce vyděláš? Jednou dvěma hláškama? Ale výsledek je stejný, jako bys ho úplně vypnutý neměl. To si ho klidně můžeš nechávat zapnutý, pro provozovatele serialzone to vyjde na jedno brdo.

Nutím někoho, aby ve svým volným čase, aby spravoval tenhle web a platil za provoz? Ne. Stejně tak jako mě nikdo nenutí, abych sem lezl. A že si kredity vydělám jednou, dvěma hláškama? Óóóó, pardon, každej nemá čas na to, sjíždět denně 8 seriálů po 3 epizodách a pak se k tomu vyjadřovat na netu a psát tam slohový práce, aby si mohl objednat ručník s Večerníčkem. A vypnutej AdB není absolutně vaše výsada, ale čistě jenom moje dobrá vůle, že ho mám tady vypnutej. Takže bych aspoň čekal, že nebude nějaká reklama vyskakovat přes půl monitoru. Když bych měl zájem, tak si ji rozkliknu a nemusí na mě vyskočit ve stylu - ahoj, já jsem reklama, která tě vůbec nezajímá, ale budu tě srát s tím, že budu vyskakovat.

"Pozor, pozor všemu osazenstvu dnes večer uvádíme komedii Lakomec aneb major horníkem. V hlavní roli Frank řečený Zlatoústý Burns."
BuBBleS
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
5. 3. 2017 / 19:46:49 (před 7 roky)
off
Blázen z Jericha napsal(a):

Krásně ses ztrapnil. Stálo to a to?

vidíš to, a já to beru zase tak, že ses tu ztrapnil ty ;)
když pominu, že jsi v tomto topicu tak nějak mimo téma, tak tu jen hloupě brečíš. když chceš mít adblock, tak si ho měj, ale věř tomu, že to tady nikoho nezajímá.

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
5. 3. 2017 / 19:55:12 (před 7 roky)
off
Blázen z Jericha napsal(a):

Já jsem byl taky ochotnej mít adblock vypnej, ale asi budu zlej. Zkuste o tom popřemýšlet.

Mno, já se nad sebou zamyslím...
Buď: budu mít radost, že se mi podařilo domluvit parádního partnera a díky tomu mít z čeho SerialZone platit, aby ho nemuseli platit fanoušci a měli to zadarmo
Nebo: nic vyjednávat nebudu, SZ zadara nebude a ty, co budou nadávat, pošlu za tebou.
Těžké dilema.

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
5. 3. 2017 / 19:58:14 (před 7 roky)
off
Martin Chachan Kukurůza napsal(a):

Nutím někoho, aby ve svým volným čase, aby spravoval tenhle web a platil za provoz? Ne. Stejně tak jako mě nikdo nenutí, abych sem lezl. A že si kredity vydělám jednou, dvěma hláškama? Óóóó, pardon, každej nemá čas na to, sjíždět denně 8 seriálů po 3 epizodách a pak se k tomu vyjadřovat na netu a psát tam slohový práce, aby si mohl objednat ručník s Večerníčkem. A vypnutej AdB není absolutně vaše výsada, ale čistě jenom moje dobrá vůle, že ho mám tady vypnutej. Takže bych aspoň čekal, že nebude nějaká reklama vyskakovat přes půl monitoru. Když bych měl zájem, tak si ji rozkliknu a nemusí na mě vyskočit ve stylu - ahoj, já jsem reklama, která tě vůbec nezajímá, ale budu tě srát s tím, že budu vyskakovat.

Nikdo tě nenutí sem chodit ;)

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
5. 3. 2017 / 20:44:34 (před 7 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Ta reklama nám platí provoz a je od firmy, díky které existuje něco tak božského jako The Grand Tour. Takže SerialZone a TGT versus reklama. Vážně je ta reklama takový problém? Doporučuju si místo zoufání a vyhrožování přečíst info o tom, jaké reklamy balíček vypíná, a koupit si pravítko, protože ta reklama přes půlku monitoru rozhodně není. A třeba vás během toho měření a čtení napadne, že si stěžujete na úplnou pitomost a že berete SerialZone za naprostou samozřejmost, kterou ale tahle stránka není.

Nechci teď nadávat na formu té reklamy (tedy chci, ale už jsem tak učinila a nemá smysl opakovat to), ale musím podotknout, že vzhledem k tomu že ta na úvodní stránce se někdy pohybuje směrem nahoru, tak mně třeba na notebooku opravdu v té chvíli zabírá téměř polovinu obrazovky. Ta v sekci titulků zase naběhne až chvíli po načtení stránky, a tudíž mi obrazovka jednak najednou nepříjemně cukne "pod rukama", protože v tu chvíli roluji samozřejmě dolů seznamem rozpracovaných titulků.

Mimochodem, ten argument o reklamě od výrobce pořadu je bezva vtip :))

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
5. 3. 2017 / 20:46:22 (před 7 roky)
off
BuBBleS napsal(a):

co dělám špatně, že mi dole snad nikdy žádná reklama neběží? za 14 dnů jestli jsem tam něco viděl jednou? adblock samo nemám (teda mám, ale pro SZ vypnutej), ani si nevypínám reklamu. reklama na amazon mi občas běží někde u horní hlavičky, takové decentně malé video.

To by mě taky zajímalo. Nějaký tip? Kromě rady nechodit 14 dní na úvodní stránku a do sekce titulků :)

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
2/2
12