Diskuzní fórum

Vypínání reklamy
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 130 | Gordon Ramsay
17. 2. 2025 / 08:12:15 (před 9 týdny)
off
dtaire napsal(a):

to VIP máš za kredity nebo si platíš newsletter?
ví někdo, jaký je rozdíl mezi základním newsletterem a prémiovým?

Žádný, jen si koupím Porsche dřív. :-) Místo 989 let to bude jen za 988.

Reklamy za kredity to vypne, jen ty, co jsou na desktopu nahoře a na pozadí, takže na tom mobilu to moc nepomůže. Bohužel do těch skrz smlouvu s reklamkou nemůžu zasahovat, což ani moc pro technické řešení nejde, protože se načtou až po načtení a vygenerování stránky přes asynchronní javascript.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
dtaire
Redaktor | Cool level: 13 | Kenny McKormick
17. 2. 2025 / 08:52:24 (před 9 týdny)
on
Fruiko napsal(a):

Žádný, jen si koupím Porsche dřív. :-) Místo 989 let to bude jen za 988.

Reklamy za kredity to vypne, jen ty, co jsou na desktopu nahoře a na pozadí, takže na tom mobilu to moc nepomůže. Bohužel do těch skrz smlouvu s reklamkou nemůžu zasahovat, což ani moc pro technické řešení nejde, protože se načtou až po načtení a vygenerování stránky přes asynchronní javascript.

Aha, děkuju za info :) Bylo by tedy asi lepší přepsat první větu v nabídce VIP "Aktuálně VIP umí: - zneškodnit všechny reklamy", protože problematické jsou právě jen ty vyskakovací. Ty na pozadí jsou někdy i hezké, jednou se mi zobrazily spoře oděné dívky :))

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 130 | Gordon Ramsay
17. 2. 2025 / 10:05:48 (před 9 týdny)
off
dtaire napsal(a):

Aha, děkuju za info :) Bylo by tedy asi lepší přepsat první větu v nabídce VIP "Aktuálně VIP umí: - zneškodnit všechny reklamy", protože problematické jsou právě jen ty vyskakovací. Ty na pozadí jsou někdy i hezké, jednou se mi zobrazily spoře oděné dívky :))

Jo, tak to je moje chyba. VIP za kredity funguje stejně jako to za předplatné. Jsem si nějak myslel, že jde o to vypínání reklam spolu s pozadím za kredity. Tam to vypne, jen tu horní.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
JindNovo
VIP | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
17. 2. 2025 / 18:37:51 (před 9 týdny)
off
dtaire napsal(a):

to VIP máš za kredity nebo si platíš newsletter?
...

Ten přes newsletter na Gazetistu. Za kredity bych byl zas rychle bez něj (:

Svět není nikdy černej ani bílej, jen někdy nechává stíny na duši
3/3
123