Diskuzní fórum
dtaire napsal(a):
to VIP máš za kredity nebo si platíš newsletter?
ví někdo, jaký je rozdíl mezi základním newsletterem a prémiovým?
Žádný, jen si koupím Porsche dřív. :-) Místo 989 let to bude jen za 988.
Reklamy za kredity to vypne, jen ty, co jsou na desktopu nahoře a na pozadí, takže na tom mobilu to moc nepomůže. Bohužel do těch skrz smlouvu s reklamkou nemůžu zasahovat, což ani moc pro technické řešení nejde, protože se načtou až po načtení a vygenerování stránky přes asynchronní javascript.
Fruiko napsal(a):
Žádný, jen si koupím Porsche dřív. :-) Místo 989 let to bude jen za 988.
Reklamy za kredity to vypne, jen ty, co jsou na desktopu nahoře a na pozadí, takže na tom mobilu to moc nepomůže. Bohužel do těch skrz smlouvu s reklamkou nemůžu zasahovat, což ani moc pro technické řešení nejde, protože se načtou až po načtení a vygenerování stránky přes asynchronní javascript.
Aha, děkuju za info :) Bylo by tedy asi lepší přepsat první větu v nabídce VIP "Aktuálně VIP umí: - zneškodnit všechny reklamy", protože problematické jsou právě jen ty vyskakovací. Ty na pozadí jsou někdy i hezké, jednou se mi zobrazily spoře oděné dívky :))
dtaire napsal(a):
Aha, děkuju za info :) Bylo by tedy asi lepší přepsat první větu v nabídce VIP "Aktuálně VIP umí: - zneškodnit všechny reklamy", protože problematické jsou právě jen ty vyskakovací. Ty na pozadí jsou někdy i hezké, jednou se mi zobrazily spoře oděné dívky :))
Jo, tak to je moje chyba. VIP za kredity funguje stejně jako to za předplatné. Jsem si nějak myslel, že jde o to vypínání reklam spolu s pozadím za kredity. Tam to vypne, jen tu horní.
dtaire napsal(a):
to VIP máš za kredity nebo si platíš newsletter?
...
Ten přes newsletter na Gazetistu. Za kredity bych byl zas rychle bez něj (: