Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Přidal jsem to do bou s hodnocením epizody na profilu epizody.
Tohle je vážně super, díky za nápad i za jeho bleskovou realizaci! :-)
Nevíte, jak to opravit, když jsem zadala špatně u kolikáté epizody jsem?
Nisa napsal(a):
Nevíte, jak to opravit, když jsem zadala špatně u kolikáté epizody jsem?
Dát vymazat všechna hodnocení, odstranit z oblíbených a zase vrátit, tak by to možná šlo.
Drunk_Queen napsal(a):
Dát vymazat všechna hodnocení, odstranit z oblíbených a zase vrátit, tak by to možná šlo.
Děkuji moc. Zkusím to :)
Drunk_Queen napsal(a):
Právě jsem to zkusila a vyšlo to. Takže děkuji moc :)
Nisa napsal(a):
Právě jsem to zkusila a vyšlo to. Takže děkuji moc :)
Nemáš zač :).
Ahoj, jak můžu uložit počet zhlédnutých epizod u seriálů, které se mi vůbec nelíbily? Aby se odkoukané epizody projevily ve statistice... Proč není kategorie "neoblíbené" abych mohla po uložit počet zhlédnutých epizod, hodnotit třeba 10 % a zároveň nemusela seriál do obílených. Snad ten dotaz zní logicky, třeba je to dobrý nápad na vytvoření kategorie "neoblíbené" aby bylo víc možností na výběr: oblíbit, zamilovat, neoblíbené, chci vidět :)
A co ignorované? Sice je potřeba si seriál stále oblíbit... Já tuhle kategorii využívám jako náhradu za "Chci vidět" k jejímuž seznamu se dostává na více kliknutí (a díky přítomnosti ve Watchlistu na ně "nezapomenu") nebo na seriály, u kterých nemám pravidelné sledování.
Víš, že můžeš epizody hodnotit i jednotlivě, že jo? Jo, když mluvíme o desítkách epizod, odkliknutí najednou je pohodlnější, ale pokud se ti seriál nelíbil, tak těch epizod přeci jen nebude tolik. Navíc tímhle se ti všechny díly ohodnotí jako nevím, takže to o ničem nevypovídá. Pokud ti nejde jen o rychle získané body za aktivitu... A ty se u nevím stejně nepočítají, pokud se nepletu.