Diskuzní fórum

Chyby v popisu

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
6. 6. 2015 / 20:41:16 (před 9 roky)
off
phoebess napsal(a):

Ahojky, u The Brink jsou v obsahu jiná příjmení postav než v seznamu herců. Asi by to chtělo sjednotit. ;)

Upraveno podle hbo.com. Na IMDb.com v tom mají hokej. ;-)

Richter.Jack
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
16. 6. 2015 / 22:34:50 (před 9 roky)
off

Prosil bych doplnit minutáž u dílů seriálu Brigáda,ať mi to pak sedí ve statistice :)

Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
16. 6. 2015 / 22:37:22 (před 9 roky)
off
Richter.Jack napsal(a):

Prosil bych doplnit minutáž u dílů seriálu Brigáda,ať mi to pak sedí ve statistice :)

Hotovo.

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
26. 6. 2015 / 16:55:08 (před 9 roky)
off

https://www.serialzone.cz/osobnost/christine-rose/ máte u herečky Christine Rose nějaké divné údáje

edit: tak jenom v Heroes Reborn máte špatný profil má tam být tento https://www.serialzone.cz/osobnost/cristine-rose/

Go GOATS
Editováno: 1x | Naposledy: 26. 6. 2015 / 16:55:59
Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
23. 11. 2015 / 18:53:27 (před 8 roky)
off

Fear - překlep: zhlédne všech 28 filml
Adam Ruins Everything - chybí písmenko v CollgeHumor, jinak ta věta není pravdivá. Pořad se inspiroval z YT videí od CollegeHumor, ale v TV s tím CollegeHumor nemají nic společného.
His Dark Materials - popis je špatný. Lyra žije ve světě s deamony, medvědy kyrysníky, čarodějnicemi, atd. Will žije v našem světě a díky portálu projde do paralelního vesmíru k Lyře hledat svého otce (druhá kniha). Daemony nemají lidé uvnitř, ale právě venku. Daemon má podobu zvířete a je vyobrazením duše daného člověka kterému patří.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
23. 11. 2015 / 19:00:17 (před 8 roky)
off

Překlepy jsem opravila, to se snad nikdo zlobit nebude, ale samotné popisy nechám na těch, kteří seriál zakládali. Do toho jim nepolezu.

La.Volpe
23. 11. 2015 / 19:37:22 (před 8 roky)
off
Mik napsal(a):

Adam Ruins Everything - chybí písmenko v CollgeHumor, jinak ta věta není pravdivá. Pořad se inspiroval z YT videí od CollegeHumor, ale v TV s tím CollegeHumor nemají nic společného.

Adama jsem poopravil. Ale Seraphinovi do tohoto zasahovat nebudu. Kdyby si to nevšiml, tak mu napiš do zpráv.

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
23. 11. 2015 / 20:10:59 (před 8 roky)
off
La.Volpe napsal(a):

Adama jsem poopravil. Ale Seraphinovi do tohoto zasahovat nebudu. Kdyby si to nevšiml, tak mu napiš do zpráv.

Všiml jsem si, opravím.

And when my time is up, have I done enough?
Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
27. 12. 2015 / 19:54:42 (před 8 roky)
off

U Arslan Senki je napsané ukončení seriálu, ale příští rok poběží druhá série.
K žánru by mohlo být doplněno i historický. Nešel by vyměnit obrázek za nějaký odpovídající? Třeba
Díky

La.Volpe
27. 12. 2015 / 20:03:29 (před 8 roky)
off
Mik napsal(a):

U Arslan Senki je napsané ukončení seriálu, ale příští rok poběží druhá série.
K žánru by mohlo být doplněno i historický. Nešel by vyměnit obrázek za nějaký odpovídající?
Díky

Údaje poupraveny. Obrázky lze přidávat jen bez popisků, takže tento nesplňuje parametry.