Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
phoebess napsal(a):
Ahojky, u The Brink jsou v obsahu jiná příjmení postav než v seznamu herců. Asi by to chtělo sjednotit. ;)
Upraveno podle hbo.com. Na IMDb.com v tom mají hokej. ;-)
Prosil bych doplnit minutáž u dílů seriálu Brigáda,ať mi to pak sedí ve statistice :)
Richter.Jack napsal(a):
Prosil bych doplnit minutáž u dílů seriálu Brigáda,ať mi to pak sedí ve statistice :)
Hotovo.
https://www.serialzone.cz/osobnost/christine-rose/ máte u herečky Christine Rose nějaké divné údáje
edit: tak jenom v Heroes Reborn máte špatný profil má tam být tento https://www.serialzone.cz/osobnost/cristine-rose/
Fear - překlep: zhlédne všech 28 filml
Adam Ruins Everything - chybí písmenko v CollgeHumor, jinak ta věta není pravdivá. Pořad se inspiroval z YT videí od CollegeHumor, ale v TV s tím CollegeHumor nemají nic společného.
His Dark Materials - popis je špatný. Lyra žije ve světě s deamony, medvědy kyrysníky, čarodějnicemi, atd. Will žije v našem světě a díky portálu projde do paralelního vesmíru k Lyře hledat svého otce (druhá kniha). Daemony nemají lidé uvnitř, ale právě venku. Daemon má podobu zvířete a je vyobrazením duše daného člověka kterému patří.
Překlepy jsem opravila, to se snad nikdo zlobit nebude, ale samotné popisy nechám na těch, kteří seriál zakládali. Do toho jim nepolezu.
Mik napsal(a):
Adam Ruins Everything - chybí písmenko v CollgeHumor, jinak ta věta není pravdivá. Pořad se inspiroval z YT videí od CollegeHumor, ale v TV s tím CollegeHumor nemají nic společného.
Adama jsem poopravil. Ale Seraphinovi do tohoto zasahovat nebudu. Kdyby si to nevšiml, tak mu napiš do zpráv.
La.Volpe napsal(a):
Adama jsem poopravil. Ale Seraphinovi do tohoto zasahovat nebudu. Kdyby si to nevšiml, tak mu napiš do zpráv.
Všiml jsem si, opravím.
U Arslan Senki je napsané ukončení seriálu, ale příští rok poběží druhá série.
K žánru by mohlo být doplněno i historický. Nešel by vyměnit obrázek za nějaký odpovídající? Třeba
Díky
Mik napsal(a):
U Arslan Senki je napsané ukončení seriálu, ale příští rok poběží druhá série.
K žánru by mohlo být doplněno i historický. Nešel by vyměnit obrázek za nějaký odpovídající?
Díky
Údaje poupraveny. Obrázky lze přidávat jen bez popisků, takže tento nesplňuje parametry.